Γιουβέντους: Διέρρηξαν το σπίτι του Ντάγκλας Λουίζ, παίρνοντας ρολόγια αξίας μισού εκατομμυρίου!

Γιουβέντους: Διέρρηξαν το σπίτι του Ντάγκλας Λουίζ, παίρνοντας ρολόγια αξίας μισού εκατομμυρίου!

Παίκτης της Γιουβέντους ο Ντάγκλας Λουίζ

bet365

Ο Ντάγκλας Λουίζ επέστρεψε σπίτι του μετά το Γιουβέντους - Λάτσιο, για να ανακαλύψει ότι διαρρήκτες τού είχαν αποσπάσει πολυτελή ρολόγια και κοσμήματα που εκείνος και η σύντροφός του είχαν στην κατοχή τους.

Ο μέσος της Γιουβέντους, Ντάγκλας Λουίζ, επέστρεψε στο σπίτι του μετά τον αγώνα κόντρα στη Λάτσιο, για να ανακαλύψει ότι η πολυτελής κατοικία στην οποία διαμένει, στους λόφους του Τορίνο είχε διαρρηχθεί. Το περιστατικό, σύμφωνα με τις Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, συνέβη ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε δείπνο μετά το ματς.

Σύμφωνα με αναφορές της «Gazzetta dello Sport», οι διαρρήκτες αποκόμισαν 11 πολυτελή ρολόγια αξίας περίπου 500.000 ευρώ, καθώς και διαμαντένιες αλυσίδες που ανήκαν στη σύντροφό του, Αλίσα Λέμαν. Η Γερμανίδα, που επίσης αγωνίζεται για τους Μπιανκονέρι, απουσίαζε διότι βρισκόταν σε προπόνηση για τον ερχόμενο αγώνα της ομάδας της με την Ίντερ.

Ο συναγερμός στο ακίνητο ενεργοποιήθηκε γύρω στη 1:30 τα ξημέρωματα, με την αστυνομία να σπεύδει άμεσα, χωρίς όμως να καταφέρνει να συλλάβει τους ενόχους. Εκτός του Βραζιλιάνου, κι άλλοι παίκτες της Γιουβέντους, όπως ο Μοΐζ Κιν και ο Καϊο Ζόρζε, έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά τα τελευταία χρόνια, ενώ διέμεναν στην ίδια περιοχή.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα