Έμπολι - Νάπολι 0-1: «Διπλό» από την άσπρη βούλα και ξανά μόνη στην κορυφή

Ιάσονας Θεριός
Νάπολι

bet365

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια «εκτέλεσε» την Έμπολι από την άσπρη βούλα και χάρισε στη Νάπολι το τρίποντο (1-0) που την επανέφερε στη... μοναξιά της κορυφής της Serie A και το +3 από τη Γιουβέντους.

Το τραίνο της Νάπολι δεν «φρέναρε» ούτε στην Τοσκάνη. Η μεταμορφωμένη ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε 1-0 της Έμπολι εκτός έδρας και πήρε το τρίτο της διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα για να αυξήσει τη διαφορά της στο +3 από τη Γιουβέντους και να παραμείνει μόνη της στην κορυφή της Serie A.

Οι Παρτενοπέι δεν έθελξαν ιδιαίτερα με την απόδοσή τους και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο δεν το έκαναν και... τιμωρήθηκαν. Στο 63' η Νάπολι κέρδισαν το πέναλτι και ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια δεν έκανε λάθος από την άσπρη βούλα. Ο Γεωργιανός επέστρεψε στα τέρματα μετά από τρεις εβδομάδες και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, που προστάτεψε αποτελεσματικά το προβάδισμά της μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ματς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα