Ρόμα - Ίντερ 0-1: Πλησίασε την κορυφή, ρεκόρ ο Λαουτάρο (vid)

Λαουτάρο - Ιντερ

bet365

Μεγάλο διπλό στο «Ολίμπικο» απέσπασε η Ίντερ, αφού επικράτησε 1-0 της Ρόμα με γκολάρα του Λαουτάρο. Ιστορία έγραψε ο Αργεντινός.

Η Ίντερ πέρασε νικηφόρα από το «Ολίμπικο», επικράτησε 1-0 της Ρόμα και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή. Ηταν η τρίτη διαδοχική νίκη για τους Νερατζούρι, με τον Λαουτάρο να γίνεται ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου (ισοφάρισε στα 133 γκολ τον Νάιερς). Αντίθετα, οι Τζαλορόσι έμειναν στη μέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι είχε ένταση με το... καλησπέρα, με τις δυο ομάδες να έχουν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 11′ ήταν οι Τζαλορόσι αυτοί που πλησίασαν στο γκολ με το γύρισμα του Πελεγκρίνι και το λάθος του Ζόμερ που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο στο 14′, η σουτάρα του Μχιταριάν βρήκε το οριζόντιο. Ρόμα και Ίντερ προσπάθησαν, το παιχνίδι είχε ρυθμό, αλλά όχι και το γκολ.

Στο 60′ ήρθε και το γκολ! Ο Φρατέζι έκλεψε από τον Ζαλέφσκι, έκανε την κούρσα, μοίρασε ιδανικά στον Λαουτάρο, ο οποίος με υπέροχο σουτ διαμόρφωσε το 1-0 κι έγραψε ιστορία. Στο 64′, ο Τουράμ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντιμάρκο, αλλά ο Τσέλικ πρόλαβε να διώξει τη μπάλα και να κρατήσει στο «κόλπο» την ομάδα του.

Η Ιντερ, είχε τον έλεγχο και στο 84′ πλησίασε ξανά στο γκολ με τον Ντάμφρις που βρέθηκε απέναντι από τον Σβίλαρ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Κάκιστη η Ρόμα, η οποία είχε μεγάλη φάση στις καθυστερήσεις, αλλά τη σουτάρα του Σουλε έβγαλε σωτήρια ο Ζόμερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα