Γιουβέντους: Ο Περίν ανανέωσε έως το 2027

Γιουβέντους: Ο Περίν ανανέωσε έως το 2027

Νίκος Κικίδης
Περίν Γιουβέντους

bet365

Λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στη Στουτγκάρδη, ο Ματία Περίν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Γιουβέντους που τον «δένει» στο Τορίνο έως το 2027.

Κάτοικος Τορίνου έως το καλοκαίρι του 2027 θα παραμείνει ο Ματία Περίν! Μόλις λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή του εμφάνισή κόντρα στη Στουτγκάρδη, ο Ιταλός γκολκίπερ εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την τρομερή του βραδιά στο Champions League κι ανανέωσε με τη Γιουβέντους για ακόμα τρία χρόνια.

«Ο Ματία είναι στη Γιουβέντους από το 2018 και με εξαίρεση μια περίοδο ενάμιση έτους -από τον Ιανουάριο του 2020 έως το καλοκαίρι του 2021- ως δανεικός στη Τζένοα, υπερασπιζόταν πάντα την εστία μας με χάρισμα και αφοσίωση στους 51 αγώνες που κλήθηκε το να κάνει.

Η προσφορά του όμως στην ομάδα φαινόταν και εκτός γηπέδου. Η επιθυμία του να μην τα παρατάει ποτέ ενσαρκώνει το πνεύμα της Γιουβέντους, για αυτός τους λόγους και για πολλούς περισσότερους είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι μας. Συγχαρητήρια Ματία» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Μπιανκονέρι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα