Νάπολι - Λέτσε 1-0: Σταθερή στις ράγες της και μόνη στην κορυφή

Ιάσονας Θεριός
Νάπολι

bet365

Η Νάπολι τα... χρειάστηκε κόντρα στη Λέτσε, αλλά εν τέλει βρήκε τον τρόπο, χάρη στο τέρμα του Ντι Λορέντσο, να πάρει τη νίκη (1-0) και να παραμείνει μόνη της στην 1η θέση της Serie A.

Δεν σταματάει πουθενά η Νάπολι του Αντόνιο Κόντε, που εξασφάλισε πως η ολοκλήρωση ακόμας μιας στροφής στη Serie A θα τη βρει ξανά στην κορυφή, δίχως την παραμικρή παρέα. Οι Παρτενοπέι κόντεψαν να πληρώσουν την αναποτελεσματικότητά τους όμως εν τέλει βρήκαν τον τρόπο να... κάνουν τη δουλειά και να «λυγίσουν» τη Λέτσε μέσα στο «Μαραντόνα» για να ανέβουν στους 22 βαθμούς, στο +5 από την Ίντερ.

Οι Ναπολιτάνοι είχαν το πάνω χέρι εξ αρχής και πίστεψαν ότι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 26', ωστόσο το τέρμα του Ντι Λορέντσο ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τρία λεπτά μετά ο ΜακΤόμινεϊ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-0, ενώ στο 55' ο Λουκάκου τον... αντέγραψε, εκτελώντας ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή. Ο αρχηγός Ντι Λορέντσο πάντως, μπόρεσε να το βρει το γκολ και να δώσει τη λύση στην ομάδα του. Στο 73' βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά την επέμβαση του Φαλκόνε στην κεφαλιά του ΜακΤόμινεϊ και από κοντά χάρισε το τρίποντο στη Νάπολι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα