Τζένοα: «Έκλεισε» τον... ελεύθερο Μπαλοτέλι!

Τζένοα: «Έκλεισε» τον... ελεύθερο Μπαλοτέλι!

Τζένοα: «Έκλεισε» τον... ελεύθερο Μπαλοτέλι!

bet365

Μετά από τρία χρόνια, ο Μάριο Μπαλοτέλι θα επιστρέψει στη Serie A για λογαριασμό της Τζένοα, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη φτάσει σε οριστική συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επιστρέφει στη Serie A και θα αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο της Ιταλίας με πέμπτη διαφορετική ομάδα, μετά τις Ίντερ, Μίλαν, Μπρέσια και Μόντσα. Όπως μετέδωσαν όλα τα μεγάλα ιταλικά media, η Τζένοα ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον 34χρονο φορ και θα τον κάνει δικό της μέχρι το καλοκαίρι, με ένα συμβόλαιο κοντά στις 500.000 ευρώ. Υπενθυμίζουμε πως ο Ιταλός έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από τον περασμένου Ιούλιο, όταν και έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Άδανα Ντεμίρσπορ

«Ο Μάριο είναι ένας απολύτως σωστός παίκτης για εμάς. Τον γνωρίζω και η ιστορία του μιλάει από μόνη της. Έχει ακόμα το κίνητρο και τη φλόγα για να τα πάει καλά», είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες ο προπονητής των Γενοβέζων, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, που πλέον θα προσθέσει μια σημαντική επιλογή στην επιθετική του φαρέτρα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα