Αταλάντα - Ελλάς Βερόνα 6-1: «Εξάσφαιρη» Ντέα με show Λούκμαν και Ρετέγκι

Ιάσονας Θεριός
Ρετέγκι - Λούκμαν Αταλάντα

bet365

Λούκμαν και Ρετέγκι συνέχισαν με... σπασμένα τα φρένα και σκόραραν δύο τέρματα έκαστος για να οδηγήσουν την Αταλάντα στην «εκκωφαντική» εξάρα (6-1) απέναντι στην Ελλάς Βερόνα.

Δεν έδειξε... έλεος η Αταλάντα και μετέτρεψε σε εφιάλτη για την Ελλάς Βερόνα το ταξίδι της στο Μπέργκαμο. Η Ντέα υπήρξε τρομακτική ανά διαστήματα και διέλυσε την αντίπαλό της με «εκκωφαντική» εξάρα (6-1) και πρωταγωνιστές τους... συνήθεις υπόπτους Αντεμόλα Λούκμαν και Ματέο Ρετέγκι. Έτσι, πήρε το τρίτο διαδοχικό της τρίποντο και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Από νωρίς η ομάδα του Γκασπερίνι δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της. Άλλωστε, μόλις στο 14' βρέθηκε να προηγείται με τρία τέρματα, χάρη στους Ντε Ρουν (6'), Ρετέγκι (9') και Ντε Κέτελαρ, ενώ ο Λούκμαν στο 28' και το 34' έβαλε τα... λιθαράκια του για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ 5-0! Η Βερόνα βρήκε το γκολ της τιμής με τον Σαρ επτά λεπτά μετά, αλλά και πάλι ήταν η Αταλάντα αυτή που είχε τον τελευταίο λόγο, αφού στο 58' ο Ρετέγκι διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα