Πάρμα - Έμπολι 1-1: Αλληλοεξοντώθηκαν στο «Ένιο Ταρντίνι» (vid)

Newsroom
parma empoli

bet365

Η Έμπολι έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, όμως για ακόμα μία αγωνιστική δεν τη γεύτηκε, καθώς η Πάρμα «ξύπνησε» στο 2ο ημίχρονο και ισοφάρισε, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1 στην 9η στροφή της Serie A (27/10).

Η Πάρμα υποδέχθηκε την Έμπολι στο «Ένιο Ταρντίνι» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A. Η ομάδα του Φάμπιο Πέκια κατέγραψε την τρίτη σερί ισοπαλία της και εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς δημιουργήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Στο 24' ο Φραντζίνι δοκίμασε ένα χαμηλό σουτ από το όριο της περιοχής, ο Σουζούκι όμως παρακολουθούσε τη φάση και πραγματοποίησε μία εύκολη επέμβαση.

Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και απουσίαζαν οι ουσιαστικές στιγμές όταν ένα λάθος του Κουλιμπαλί απεδείχθη μοιραίο για την Πάρμα. Στο 35΄ο Γάλλος έστειλε καταλάθος την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του δίνοντας ένα έυκολο προβάδισμα στους παίκτες του Ντ' Αβέρσα.

Οι οικοδεσπότες δεν μπορούσαν να το γυρίσουν παρά το ότι κρατούσαν περισσότερο μπάλα. Σταδιακά η Έμπολι έδειχνε να έχει επαναπαυθεί, πράγμα που πλήρωσε στο 80', όταν ο Σαρπαντιέ βρέθηκε σε θέση βολής κι έκανε το 1-1.

 

Λίγα λεπτά αργότερα (83'), η Πάρμα είχε την ευκαιρία να φέρει τα πάνω κάτω στο ματς, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Μπόννυ δεν ευστόχησε από την άσπρη βούλα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό στην 9η αγωνιστική.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα