Τότι: «Δεν κάνω πλάκα ότι σκέφτομαι να επανέλθω στην ενεργό δράση»

Τότι: «Δεν κάνω πλάκα ότι σκέφτομαι να επανέλθω στην ενεργό δράση»

Μάρθα Χωριανοπούλου
Τότι: «Δεν κάνω πλάκα ότι σκέφτομαι να επανέλθω στην ενεργό δράση»

bet365

Ο Φραντσέσκο Τότι δήλωσε ότι είναι έτοιμος να επιστρεψεί στην ενεργό δράση στα 48, σε ομάδα της Serie A!

Η ηλικία φαίνεται να είναι μόνο ένας αριθμός για τον θρυλικό αρχηγό της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος, στα 48 του, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, μάλιστα σε ομάδα της Serie A.

Ο «capitano» σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για πλάκα. Εξετάζει αν με εντατική προπόνηση το σώμα του θα μπορέσει να ακολουθήσει το μυαλό του: «Το να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι το αστείο. Το έχω πάρει στα σοβαρά. Υπάρχουν 1-2 ομάδες που με θέλουν. Οι ομάδες είναι εκεί, το θέμα είναι πως πρέπει να ξεκινήσω προπονήσεις. Θα δούμε τι θα γίνει. Το σκέφτομαι, το μυαλό μου ξέρει ήδη ποια είναι η απάντηση, αλλά θα δούμε τι θα πει το σώμα μου. Ποιος ξέρει τι θα μας επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά;»

Πλέον, μένει να δούμε αν αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Αν τελικά ο Τότι τελικά επιστρέψει, θα γράψει ιστορία και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά έναν από τους πιο θρυλικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του παιχνιδιού να αγωνίζεται στο χορτάρι!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα