Φιορεντίνα - Ρόμα 5-1: Τη διέλυσε με πεντάρα και πάτησε τετράδα (vid)

Νίκος Κικίδης
Φιορεντίνα

bet365

Νέα επιβλητική νίκη για τη Φιορεντίνα, η οποία μετά την εξάρα επί της Λέτσε διέλυσε με 5-1 τη Ρόμα και πάτησε στην πρώτη τετράδα της Serie A. Αυτογκόλ στο ντεμπούτο του ο Χούμελς.

Σε... τρομακτικό φεγγάρι βρίσκεται η Φιορεντίνα, η οποία με τα τελευταία αποτελέσματα σπέρνει έναν δικαιολογημένο φόβο στις υπόλοιπες ομάδες της Serie A. Αν η εξάρα της προηγούμενης αγωνιστικής άλλωστε επί της Λέτσε δικαιολογείται από τη δυναμική του αντιπάλου, ο θρίαμβος με 5-1 επί της Ρόμα θέτει διαφορετικά δεδομένα. Με πρωτοστάτη τον Κεν που σκόραρε δυο φορές, οι Βιόλα διέλυσαν με πεντάρα τους Ρωμαίους και πάτησαν στην πρώτη τετράδα της Serie A.

Τον δρόμο της νίκης άνοιξε ο Κεν στο 9΄με όμορφο πλασέ στη γωνία, προτού ο Μπελτράν διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων από το σημείο του πέναλτι. Στο 39΄η Ρόμα έδειξε σφυγμό και μείωσε σε 2-1 με μακρινό σουτ του Κονέ, όμως ακολούθησε... τσουνάμι.

Στο 41΄ο Κιν ανέβασε ξανά τη διαφορά στα δυο γκολ, ο Μποβέ έγραψε το 4-1 στο 52΄ αφού μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή των Τζαλορόσι, οι οποίοι στο 65΄έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ερμόσο. Ο Γιούριτς στο 67΄έριξε τον Χούμελς στο ματς για να καλύψει τα κενά, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γερμανός δεν τον δικαίωσε και με αυτογκόλ στο ντεμπούτο του διαμόρφωσε το τελικό 5-1 που έριξε τη Ρόμα στην 11η θέση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα