Πρόεδρος Μίλαν για την αναβολή του ματς με τη Μπολόνια: «Ακατανόητη και άδικη η απόφαση, δεν θα μείνουμε αδρανείς»

Άρτεμις Κλεφτάκη
μιλαν αποδυτηρια

bet365

Στη Μίλαν ακόμη «βράζουν» για την αναβολή του ματς με την Μπολόνια για τη Serie A, με τον πρόεδρο των Ροσονέρι, Πάολο Σκαρόνι, να τονίζει ότι η ομάδα «δεν θα μείνει αδρανής» στην εν λόγω απόφαση.

Η απόφαση της ιταλικής λίγκας να ματαιώσει την αναμέτρηση της Μπολόνια με τη Μίλαν στο περασμένο Σάββατο (26/10), έχει εξοργίσει τους ανθρώπους των Ροσονέρι.

Βάσει αυτής της απόφασης, η Μίλαν αντιμετωπίζει ένα μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς οι τιμωρημένοι Ερναντέζ και Ράιντερς θα αναγκαστούν τώρα να εκτίσουν την ποινή τους απέναντι στη Νάπολι (29/10, 21:45), κάτι που θα γινόταν απέναντι στους Ροσομπλού.

Το άλλο μεγάλο ζήτημα είναι να οριστεί η νέα ημερομηνία, καθώς το καλεντάρι είναι «γεμάτο» και μάλλον το αναβληθέν ματς θα διεξαχθεί από το νέο έτος.

Ο πρόεδρος της Μίλαν, Πάολο Σκαρόνι, είναι... οργισμένος με την αναβολή του αγώνα υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα μείνει άπραγη και ότι θα εξετάσει την ληφθείσα απόφαση.

 

«Είμαι εξοργισμένος, γιατί ο δήμαρχος της Μπολόνια πήρε μία ακατανόητη και άδικη απόφαση. Μας εμπόδισε να παίξουμε το ματς κεκλεισμένων των θυρών και πιστεύουμε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να αμφισβητηθεί η νομιμότητα της εντολής των δημοσίων αρχών. Εξετάζουμε την απόφαση αυτή από όλες τις πλευρές. Δεν σκοπεύουμε να παραμείνουμε αδρανείς», τόνισε ο Σκαρόνι προσθέτοντας ότι η δυσκολία στην εύρεση μιας ημερομηνίας πριν το 2025 «μας δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα