Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η «προβλεπόμενη» 11άδα του Μίτσελ και η μία βασική εναλλακτική για το ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η «προβλεπόμενη» 11άδα του Μίτσελ και η μία βασική εναλλακτική για το ντέρμπι

bet365

Ο Μίτσελ δείχνει όλη την εβδομάδα την πρόθεσή του να έχει την καλύτερη δυνατή 11άδα για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο Φάληρο.

Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να προχωρήσει σε έναν χειρισμό που έχει ξανακάνει παραμονές ντέρμπι. Να μην ανακοινώσει αποστολή για τον Ολυμπιακό και όπως έγινε γνωστό να πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες του. Εκτός σίγουρα είναι οι Ρέτσος και Γκάρι Ροντρίγκες.

Σε σχέση με το βασικό σχήμα των γηπεδούχων στο μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου - που θα διεξαχθεί σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, που είχε sold out από την Πέμπτη και... επίσημα γιατί κανονικά τα εισιτήρια είχαν σχεδόν εξαντληθεί από την Τρίτη και απέμενε να φανεί εάν θα υπήρχαν κάποια ελάχιστα από ορισμένες επιστροφές από συμβατικές χορηγικές υποχρεώσεις, κάτι που δεν συνέβη - η μάλλον... προβλεπόμενη 11άδα θα είναι με Πασχαλάκη τέρμα και άμυνα με Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Μπα και Ροντινέι.

Κέντρο με Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ και μπροστά τους ο Χάμες και οι Κανός και Μπιέλ να έχουν προβάδισμα για τα άκρα και ο Μπακαμπού ως φορ. Υποψήφιοι δε για την 11άδα να είναι κυρίως οι Ντόι, Φορτούνης και Σαμασέκου & ακόμα και ο Ελ Αραμπί και σε 2ο πλάνο παίκτες όπως οι Ραμόν και Μασούρας. Η βασική εναλλακτική θα είναι το 4-3-3.

Άρα σε πρώτο πλάνο το 4-2-3-1 και ως βασική επόμενη λύση το 4-3-3. Ένα 4-3-3 με τρίτο χαφ είτε τον Σαμασέκου είτε κάποια από τις άλλες επιλογές. Να υπενθυμιστεί πως τις προηγούμενες ημέρες Σωκράτης και Χάμες είχαν ταλαιπωρηθεί με ενοχλήσεις ενώ πρόβλημα είχε και ο Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα