Το πρόγραμμα των «Big-4» μέχρι το τέλος: Δεν μπορούν να κάνουν όλοι το 2 στα 2

Το πρόγραμμα των «Big-4» μέχρι το τέλος: Δεν μπορούν να κάνουν όλοι το 2 στα 2

bet365

Μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, απομένουν δύο αγωνιστικές με... δυνατές αναμετρήσεις. Φυσικά ξεχωρίζει αυτή στο φινάλε με την Ενωση να υποδέχεται στην Opap Arena τους ερυθρόλευκους ενώ περιμένει να δει αν θα γίνει ή όχι το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Δύο αγωνιστικές απομένουν, πλέον, για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην κορυφή με 55 βαθμούς, ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του, ενώ η ΑΕΚ είναι στους 53 βαθμούς περιμένοντας να δει αν το ματς με τον Ατρόμητο θα κατοχυρωθεί υπέρ της ή αν θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Εκτός από την Ενωση, λοιπόν, που περιμένει να δει αν θα παίξει τρεις ή δύο αγώνες, έχουμε μπροστά μας άλλες δύο αγωνιστικές μέχρι να πάμε στα... play off.

Ο Παναθηναϊκός, από τη στιγμή που έμεινε όρθιος στο Φάληρο, την επόμενη αγωνιστική περιμένει στη Λεωφόρο τον Παναιτωλικό και στο φινάλε της κανονικής διάρκειας πηγαίνει στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο

Την επόμενη αγωνιστική, οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Λεβαδειακό και μετά πηγαίνουν στην Opap Arena για το ματς... φωτιά με την ΑΕΚ, εκεί όπου θα έχουν άλλη μια ευκαιρία για να μπουν πολύ πιο δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και στην 26η αγωνιστική θα θελήσει να νικήσει τον Ολυμπιακό ώστε να οδηγήσει τους πρωταθλητές σε ακόμα πιο δυσμενή θέση. Ο ΠΑΟΚ, που έχασε σημαντικό έδαφος στα Γιάννενα έχει μπροστά του το εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό και μετά φιλοξενείται από τον Βόλο.

25η αγωνιστική (04/03)

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός

ΟΦΗ - ΑΕΚ

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

ΠΑΟΚ - Ιωνικός

26η αγωνιστική (11/03)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Βόλος - ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα της κάθε ομάδας ξεχωριστά:

Παναθηναϊκός

25η Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

26η Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ

25η ΟΦΗ - ΑΕΚ

26η ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

25η Ολυμπιακός - Λεβαδειακός

26η ΑΕΚ - Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ

25η ΠΑΟΚ - Ιωνικός

26η Βόλος - ΠΑΟΚ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 24 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 55
2. A.E.K. 53
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 50
4. Π.Α.Ο.Κ. 48
5. ΒΟΛΟΣ 36
6. ΑΡΗΣ 34
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 28
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 27
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 24
10. Ο.Φ.Η. 23
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 23
12.ΙΩΝΙΚΟΣ 15
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 13
14. ΛΑΜΙΑ 13

*ΑΕΚ, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, ΟΦΗ, Ιωνικός και Αρης έχουν αγώνα λιγότερο.

**Ο Ατρόμητος έχει δύο ματς λιγότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα