Γιοβάνοβιτς: Η ερώτηση που τον ενόχλησε και η απάντηση που έδωσε (vid)

Γιοβάνοβιτς: Η ερώτηση που τον ενόχλησε και η απάντηση που έδωσε (vid)

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φάνηκε ενοχλημένος από μία ερώτηση που του έγινε μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ζητώντας από τον δημοσιογράφο να μην υποτιμά τον ίδιο και την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με τον βαθμό από το «Γ. Καραϊσκάκης» αν και παρουσίασε κακό αγωνιστικό πρόσωπο και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής ενόψει του τέλους της κανονικής διάρκειας.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος τουλάχιστον για το το τελικό αποτέλεσμα και επιβεβαίωσε τη θέση του και στη συνέντευξη Τύπου, όπου, όμως, φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από μία συγκεκριμένη ερώτηση.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός ρωτήθηκε: «Αν ήσασταν ένας απλός παρατηρητής και δεν ξέρατε ότι μέσα στο γήπεδο ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ποια θα θεωρούσατε ότι είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και ποια η τρίτη της βαθμολογίας;». Αμέσως, πήρε τον λόγο κι απάντησε ως εξής:

«Γιατί το ρωτάτε αυτό; Μην υποτιμάτε την ομάδα μου. Μην το κάνετε, δεν είναι σωστό. Νομίζω ότι με τη συμπεριφορά μου δεν έχω δείξει ποτέ ότι δεν σέβομαι οποιονδήποτε αντίπαλο. Ξέρετε ότι κάποια στιγμή ήμασταν και 12 βαθμούς πάνω από τον Ολυμπιακό; Τότε δεν μου κάνατε αυτές τις ερωτήσεις. Μην το κάνετε σήμερα. Εγώ σέβομαι τις ομάδες και από εσάς θέλω μόνο να μη βλέπετε το σημερινό παιχνίδι και να βγάζετε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά να δείτε ολόκληρη την εικόνα. Γιατί είμαστε στην 24η αγωνιστική, μένουν δύο αγωνιστικές για να τελειώσει η κανονική διάρκεια και ο Παναθηναϊκός από την αρχή μέχρι σήμερα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Όχι γιατί μας χάρισε κάποιος κάτι. Γιατί το δικαιούμαστε, δίκαια βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί και θα παλέψει πολύ σκληρά μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για αυτό θεωρώ πως η ερώτηση είναι λίγο προσβλητική για εμένα και για την ομάδα, αναφέρεστε μόνο σε ένα παιχνίδι. Το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, είναι και τα υπόλοιπα παιχνίδια με τις άλλες ομάδες. Νομίζω ότι την ερώτηση αυτή δεν την αξίζω ούτε εγώ ούτε η ομάδα μου».

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα