Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συλλυπητήρια από τον αθλητικό κόσμο

Newsroom
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συλλυπητήρια από τον αθλητικό κόσμο

bet365

Οι αθλητικοί σύλλογοι της χώρας δεν γινόταν να μη στείλουν τα δικά τους συλλυπητήρια και μηνύματα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο τελευταίος απολογισμός για την τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη αναφέρει ότι οι νεκροί ανέρχονται στους 36, ενώ από τους τραυματίες, οι 66 νοσηλεύονται και οι υπόλοιποι 32 έχουν πάρει εξιτήριο. Οι 6 βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ομάδες και σύλλογοι της χώρας έσπευσαν να στείλουν τα μηνύματά τους για την ανείπωτη τραγωδία:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γράφει:

«Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες και τους δικούς τους ανθρώπους».

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών. Δύναμη και κουράγιο στους τραυματίες. Είμαστε συγκλονισμένοι για τις νέες άδικες απώλειες σε ένα «καταραμένο» μέρος. Δεν υπάρχουν λόγια…».

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν σήμερα τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους, στην τραγωδία των Τεμπών. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, προσευχόμαστε για τους τραυματίες και για όσους αγωνίζονται να σώσουν ανθρώπινες ζωές αυτές τις τραγικά δύσκολες ώρες.

Εκτός από την ΑΕΚ και ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω twitter, γράφοντας:

«Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων, προσευχόμαστε για αυτούς τους ανθρώπους και την ανάρρωση των τραυματιών».

Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη και τις πιο θερμές ευχές για ανάρρωση των τραυματιών.

Η ΠΑΕ Άρης ανέφερε:

«Ξημέρωσε μια μέρα ανείπωτης θλίψης... Η σκέψη και η προσευχή μας είναι για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Κουράγιο...».

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη για τον αδόκητο χαμό τους.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους αυτές τις δύσκολες ώρες.

Τα λόγια είναι περιττά για αυτό που έγινε, μόνο ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ για ακόμα μια φορά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ έγραψε:

«Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Η Ελλάδα πενθεί. Η οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει την οδύνη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας που βιώνει η χώρα μας».

Το μήνυμα της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Όταν οι εικόνες είναι τόσο σοκαριστικές, τα λόγια ωχριούν. ⁣

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.⁣

Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες.⁣

Η σκέψη μας είναι μαζί σας...⁣».

Το μήνυμα του Αστέρα Τρίπολης:

Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη μας είναι μαζί τους. Οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες, τους εγκλωβισμένους και τους οικείους τους.

Η ΠΑΕ Ιωνικός αναφέρει για την τραγωδία στα Τέμπη

Η ΠΑΕ Ιωνικός εκφράζει την οδύνη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών! Δύναμη και κουράγιο σε όλους τους οικείους των ανθρώπων που έχασαν ξαφνικά και άδικα τη ζωή τους. Ευχόμαστε περαστικά σε όλους όσοι τραυματίστηκαν και ελπίζουμε να διαφύγουν άμεσα τον κίνδυνο!

Η Νίκη Βόλου αναφέρει:

«Δεν είναι δυνατόν να χωρέσει ανθρώπινος νους την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Οι σκέψεις κι οι προσευχές όλων μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων».

.

Η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου:

«H ΠΑΕ Βόλος εκφράζει την οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή».

Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει την βαθιά θλίψη της για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη μας είναι μαζί τους. Οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες και τους οικείους τους».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τους οικείους τους. Οι προσευχές όλων μας είναι με τους τραυματίες»!

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρακολουθεί συγκλονισμένη την ανείπωτη τραγωδία που εξελίχθηκε χθες το βράδυ. Δεν υπάρχουν λόγια που να εκφράζουν την οδύνη όλων μας για ότι συνέβη και για το χαμό τόσων αθώων συνανθρώπων μας. Μαζί με τα συλλυπητήρια, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη και συμμετοχής στο εθνικό πένθος, η ΕΟΚ ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγώνων των Ελληνικών πρωταθλημάτων για το τριήμερο 1-3 Μαρτίου».

Το μήνυμα στήριξης της EuroLeague:

«Είμαστε λυπημένοι στο άκουσμα της σύγκρουσης των τρένων στην Ελλάδα. Θέλουμε να προσφέρουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας σε όλα τα θύματα και τις οικογένειές τους».

Το μήνυμα των Σ.Φ. ΠΑΟΚ:

Πριν από 24 χρόνια, τον μαύρο Οκτώβρη του 1999, η οικογένεια του ΠΑΟΚ, σχεδόν στο ίδιο σημείο, μερικά μέτρα απόσταση, βίωσε τη δικής της τραγωδία με την απώλεια έξι φίλων της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους στη μοιραία κοιλάδα των Τεμπών επιστρέφοντας από την Αθήνα. Με μήνυμά τους οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου» στέλνουν τα συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αναφέροντας:

«Σε μια δύσκολη νύχτα, σ’ ένα σημείο στο οποίο η Οικογένεια μας έχει θρηνήσει τον χαμό έξι συνοπαδών μας, οι σκέψεις όλων είναι στους επιβάτες της σημερινής τραγωδίας των Τεμπών, και στις οικογένειες τους. Καλό κουράγιο.»

Ο Κώστας Κατσουράνης έκανε ανάρτηση στα προσωπικά του social media για την τραγωδία στα Τέμπη μετά τη σύγκρουση των τρένων, λέγοντας: «Άλλη μία τραγωδία στη χώρα μας. Δεν το χωράει ο νους. Απεραντη θλίψη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

Ο Πέδρο Μαρτίνς που έχει θητεύσει για 4 και πλέον χρόνια στον πάγκο της ομάδας του Ολυμπιακού έκανε ένα άκρως συγκινητικό post για το δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε και εκείνος τη μεγάλη στεναχώρια του για το δυστύχημα των Τεμπών. Ειδικότερα το ποστάρισμά του στα ελληνικά: «Σε αυτή τη τραγική στιγμή πόνου και τρόμου, η καρδιά μου δεν μπορεί παρά να είναι με τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων αυτού του τραγικού δυστυχήματος στην Βόρεια Ελλάδα.

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και να ευχηθώ καλή δύναμη στον ελληνικό λαό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα