Παναθηναϊκός: Μέσα ο Βέρμπιτς, έξω ο Μπέρναρντ

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Βέρμπιτς, έξω ο Μπέρναρντ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Μέσα ο Βέρμπιτς, έξω ο Μπέρναρντ

bet365

Με δύο αναμενόμενες απουσίες ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Με δύο απουσίες, οι οποίες ήταν αναμενόμενες, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αυτές είναι του Μπερνάρ, ο οποίος υποβλήθηκε τις προηγούμενες μέρες σε επέμβαση αφαίρεσης πέτρας από τα νεφρά και του Σένκεφελντ, ο οποίος είχε δηλωθεί να εκτίσει τη ποινή του λόγω καρτών.

Αντιθέτως, κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι του Περιστερίου είναι ο Βέρμπιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Κλέινχεϊσλερ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα