Παναθηναϊκός: Χωρίς Σπόραρ και Σάρλια κόντρα στην ΑΕΚ

Παίζει με ΑΕΚ ο Σπόραρ!

bet365

Χωρίς τους Άντρατζ Σπόραρ και Ζβόνιμιρ Σάρλια η αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα στα Play-offs της Stoiximan Superleague με την ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε και τον Άντρατζ Σπόραρ για την πρεμιέρα του στα Play-offs της Stoiximan Superleague κόντρα στην ΑΕΚ στην «OPAP Arena» κι έτσι θα πάει με μόνο διαθέσιμο επιθετικό τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Σλοβένος επιθετικός, παρ' ότι χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης, σήμερα δεν προπονήθηκε κι έκανε θεραπεία.

Εκτός αυτής έμεινε και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο αποκόμισε από τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο κι έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ επέστρεψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που εξέτισε την ποινή του με τους Περιστεριώτες.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μισό γήπεδο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρντ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Καμπετσής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα