Ολυμπιακός: Γκολ και αποβολή για Μπακαμπού στο ματς της Λ.Δ. του Κονγκό με την Μαυριτανία (vid)

bakambu_congo

bet365

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού τα έκανε όλα στο παιχνίδι της Λ.Δ. του Κονγκό με την Μαυριτανία, αφού πρώτα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του εκτός έδρας αγώνα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό με την Μαυριτανία για τους σωστούς, αλλά και τους λάθος λόγους. Αρχικά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του μ' ένα τελείωμα από κοντινή απόσταση από ασίστ του Μπογκοντά στο 9ο λεπτό.

Ύστερα πιο συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα, που οδήγησε στην αποβολή του, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες δύο λεπτά αφότου είχε δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης από τον Σουεΐντ.

Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού με την Λ.Δ. του Κονγκό να μένει στην τέταρτη και τελευταία θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την τρίτη Μαυριτανία. Στις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου βρίσκονται οι Γκαμπόν και Σουδάν με επτά και έξι βαθμούς αντίστοιχα ενώ απομένουν δύο ακόμη αγωνιστικές.

Βασικός για την Μαυριτανία αγωνίστηκε ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έπαιξε σε όλο το 90λεπτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα