Σένκεφελντ: «Πάρκαρε το "λεωφορείο" ο Βόλος, έπρεπε να έχουμε κερδίσει»

Newsroom
senkefeld

bet365

Απογοητευμένος μετά τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Βόλου, ο Μπαρτ Σένκεφελντ στάθηκε στην υπερβολικά αμυντική προσέγγιση των γηπεδούχων, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θα έπρεπε να έχουν κερδίσει.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Βόλου, με τις δύο ομάδες εν τέλει να μένουν στο 0-0. Μετά το παιχνίδι, ο στόπερ των «πρασίνων», Μπαρτ Σένκεφελντ, σχολίασε τον τρόπο παιχνιδιού των φιλοξενούμενων και υποστήριξε πως η ομάδα του θα έπρεπε να έχει πάρει τη νίκη.

«Ο αντίπαλός μας πάρκαρε το "λεωφορείο". Είχαμε ευκαιρίες δε μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ. Στην επανάληψη δεν είχαμε ευκαιρίες, δεν κάναμε το πέναλτι γκολ, αλλά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αυτά. Έπρεπε να τα πάμε καλύτερα. Έπρεπε να είχαμε νικήσει. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Έπρεπε να νικήσουμε και να πάμε σπίτι, όμως δε το κάναμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα