Ολυμπιακός: Η αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας μετά τον Άρη για τα περί «φιλικών» και τον Βερίσιμο

Ο Μπιέλ

bet365

Στον Ολυμπιακό προφανώς και δεν ήταν ευχαριστημένοι μετά το 2-2 με τον Άρη αλλά εκτός αυτού έβγαλαν και αντίδραση σε σχέση με συγκεκριμένα ζητήματα.

Δύσκολη αυτή η βραδιά για τον Ολυμπιακό μετά το 2-2 με τον Άρη στο Φάληρο. Οι αποδοκιμασίες άλλωστε ήταν κατά πάντων στην ομάδα μετά το τέλος του αγώνα. Από τη μεριά των ανθρώπων του Ολυμπιακού υπήρξε αντίδραση μετά τον αγώνα.

Αντίδραση για συγκεκριμένα πράγματα. Στον Πειραιά έλεγαν μεταξύ άλλων μετά το τέλος του ματς πως ο αγώνας με τον Άρη με το 2-2 είναι μία απάντηση σε όλους όσους μιλούν για «φιλικά» ενώ θύμιζαν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει στερήσει 5 βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό αναγνώριζαν πως ήταν μία κακή βραδιά αλλά παράλληλα πως υπάρχει ακόμα δρόμος. Όσο για τον διαιτητή Βερίσιμο; Στον Ολυμπιακό έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του. Στέκονται μεταξύ άλλων και στη φάση του 79' όπου θεωρούν ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα