Άρης: «Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον με τον Άρη»

Άρης: «Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον με τον Άρη»

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης επιτέθηκε στους Τάκη Μπαλτάκο, Στιβ Μπένετ για τον ορισμό του Ούγγρου Μπόγκναρ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς οι «κίτρινοι» έχουν σφοδρά παράπονα για την αντιμετώπιση που είχαν από τον συγκεκριμένο διαιτητή στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει ότι οι κ. κ Μπαλτάκος, Μπένετ δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα φέρνοντας ξανά σε αγώνα της ομάδας έναν διαιτητή ο οποίος έκανε ξεκάθαρα εις βάρος της λάθη στα δύο παιχνίδια που είχε σφυρίξει. «Μπαλτάκος και Μπένετ έκαναν πάλι τα… μαγικά τους!», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης και συμπληρώνει:

«Τον Ούγγρο «ταχυδακτυλουργό» μας στέλνουν την Τετάρτη. Αυτόν που φέτος στην Τούμπα δεν είδε το φάουλ του Κουλιεράκη πριν το γκολ, που μας στοίχισε την ήττα και παλαιότερα δεν είδε πέναλτι στον Λούκας Σάσα στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό και το φάουλ στον Μανού Γκαρθία πριν το γκολ του Ολυμπιακού.

Τον ίδιο Ούγγρο μας στέλνουν ξανά μεθαύριο! Δεν μπορεί, επίτηδες το κάνουν…

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον με τον ΑΡΗ…

 

Αδειάστε μας, επιτέλους, τη γωνιά…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα