G-Betting: Με τα γκολ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

G-Betting G-Betting
G-Betting: Με τα γκολ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Tρίτη αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague και τα Άρης-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν.

Μπαίνουμε στην τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Superleague και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» και το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκός στο «Βικελίδης».

Ξεκίνημα στις 18:00 όπου η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Βόλο σε ένα ματς που όμως θα έχει την υποστήριξη περίπου 6-7.000 οπαδών της που θα βρεθούν στο γήπεδο. Η Ένωση προέρχεται από το μεγάλο διπλό κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα με το γκολ του Αραούχο. Οι Βολιώτες πήραν βαθμό στη Λεωφόρο, αφού ο Κλέιμαν έπιασε το πέναλτι του Σπόραρ στο 97'. Η ομάδα του Αλμέιδα έχει την ποιότητα να βρει γκολ και να δημιουργήσει προβλήματα στο Βόλο, ενώ καίγεται να παραμείνει και στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Βόλος δέχεται πολύ εύκολα γκολ στην έδρα του από τις μεγάλες ομάδες και το over 2.5 στη stoiximan στο 1.65 δείχνει καλή επιλογή.

γη

Στις 19:30 ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» με ανατροπή από 2-0 σε 2-2 και έχει ανεβασμένη την ψυχολογία. Οι.. πράσινοι γκέλαραν με τον Βόλο και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή μαζί με την ΑΕΚ (αν η Ένωση νικήσει τον Βόλο). Ομάδα που δύσκολο δέχεται γκολ ο Παναθηναϊκός, αλλά παράλληλα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα και στην ευστοχία μπροστά από την αντίπαλη εστία. Αναμένεται κλειστό ματς και το No Goal προσφέρεται στο 1.65 στην Bwin, ενώ και το under 0.5 γκολ δηλαδή το 0-0 σκορ προσφέρεται στο 2.75.

φ

Τέλος o Oλυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 21:00. Οι Πειραιώτες με τον Ανιγκό πλέον στον πάγκο μετά την αποχώρηση Μίτσελ και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το Χ με τον Άρη. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Αν ηττηθεί ο ΠΑΟΚ λογικά χαιρετά την υπόθεση πρωτάθλημα, ενώ αν ηττηθεί ο Ολυμπιακός θα μείνει πολύ πίσω. Δύσκολο ματς και για τους δύο που θα έχει τον χαρακτήρα... τελικού. Ο Ολυμπιακός με Χουάνγκ, Μπακαμπού και Φορτούνη, αλλά και ο ΠΑΟΚ με Κωνσταντέλια, Νάρεϊ και Ολιβέιρα έχουν την ποιότητα να βρουν γκολ. Πάμε λοιπόν στο over 2.5 που προσφέρεται στο 2.45 στη Novibet.

γη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting