Ολυμπιακός: Η οικογένεια του Σέρτζι Κανός φορώντας μπλούζες των «ερυθρολεύκων» με το «47»

Ολυμπιακός: Η οικογένεια του Σέρτζι Κανός φορώντας μπλούζες των «ερυθρολεύκων» με το «47»

λαρισας

bet365

Ο Σέρτζι Κανός ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με τον Άρη, με την οικογένειά του να στέκεται δίπλα του φορώντας μπλούζες του Ολυμπιακού.

Δεν ήταν μόνο οι δύο βαθμοί που χάθηκαν κόντρα στον Άρη για τον Ολυμπιακό αλλά και ο τραυματισμό του Σέρτζι Κανός, που θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ισπανός εξτρέμ έστειλε το δικό του μήνυμα για την απουσία του, ωστόσο η οικογένειά του στέκεται στο πλευρό του. Είναι γνωστή η στενή σχέση που έχει ο ποδοσφαιριστής με τους συγγενείς του και αυτό επαληθεύτηκε άλλη μία φορά.

Συγκεκριμένα, η αδερφή του εξτρέμ ανέβασε στα social media ένα story όπου είναι όλη η οικογένεια του Κανός μαζί με τον ίδιο και με μπλούζες με το σήμα του Ολυμπιακού και τον αριθμό «47» που συμβολίζει τον αριθμό του ποδοσφαιριστή, γράφοντας «Estoy in love con 47», που σημαίνει «Αγαπάμε τον αριθμό 47».

καναντι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα