Παναθηναϊκός: Sold out με... συνοπτικές διαδικασίες το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Sold out με... συνοπτικές διαδικασίες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τέλος, αφού οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τα εξαφάνισαν μεσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα φτάνοντας στο 9ο sold-out την φετινή σεζόν.

Η τεράστια δίψα του κόσμου του Παναθηναϊκού να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στον αγώνα που κάνει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, αλλά πιο συγκεκριμένα στο ντέρμπι της Κυριακής (09/04-21:00) με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των Play-offs της Stoiximan Superleague οδήγησε σ' ένα ακόμα sold out, το 9ο για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Η «πράσινη» ΠΑΕ ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της για την συγκινητική αυτή στήρικη κι εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας μαζί και την εξάντληση των εισιτηρίων. Μάλιστα, τόνισε πως αν υπάρξουν κάποιες τυχόν επιστροφές από χορηγούς, θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Η ζήτηση του κόσμου της ομάδας μας ήταν τεράστια, κάτι που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε λίγα λεπτά. Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα