ΠΑΟΚ: Ζητείται πειστική αντίδραση για το μέλλον

ΠΑΟΚ: Ζητείται πειστική αντίδραση για το μέλλον

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει αντίδραση στα playoffs και στο κύπελλο

bet365

O ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή από το να κοιτάξει τη συνέχεια και να επικεντρωθεί στους στόχους του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν μια πειστική αντίδραση μέσα από τα επόμενα παιχνίδια.

Οι δύο ήττες στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έκαναν «σκόνη και θρύψαλα» την ψυχολογία των οπαδών του ΠΑΟΚ, άφησαν πίσω την ομάδα στη μάχη της κορυφής, με αποτέλεσμα οι «ασπρόμαυροι» να στρέφουν αναγκαστικά την προσοχή τους στους στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η αντίδραση αναζητείται στη Μικράς Ασίας και το επόμενο παιχνίδι με το Βόλο, την Κυριακή (9/4 - 20:30) στην Τούμπα, είναι μια ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες.

Ο ΠΑΟΚ έχει «γράψει» το χειρότερο ξεκίνημα σε επίπεδο συγκομιδής βαθμών στην ιστορία των play-offs από την στιγμή που η Stoiximan Superleague πήγε στο μοντέλο με τη συμμετοχή όλων των ομάδων.

Ο «Δικέφαλος» έχει πάρει μόνο τρεις βαθμούς, με το «διπλό» που έβγαλε στην πρεμιέρα των play-offs κόντρα στον Άρη, πέρσι είχε ξεκινήσει με δυο νίκες (ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ) πριν χάσει την τρίτη αγωνιστική, ενώ τις δυο πρώτες χρονιές είχε από μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

 

«Είμαστε σε μία διαδικασία να δίνουμε τις... μάχες μας και να γινόμαστε πιο καλοί για τη νέα χρονιά. Να δημιουργήσουμε το γκρουπ που θα είναι έτοιμο για τη νέα χρονιά», επιμένει να λέει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρουμάνος προπονητής υποστηρίζει πως η ομάδα του βρίσκεται σ’ ένα μεταβατικό στάδιο χτισίματος βγάζοντας από την εξίσωση τη λέξη «πρωτάθλημα».

«Εμείς δεν είπαμε ποτέ για τέτοιον στόχο. Εμείς έχουμε πει ότι είμαστε σε περίοδο μετάβασης. Έχουν αρκετά νέα παιδιά που θα κάνουν λάθη. Καταφέραμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και καλά παιχνίδια αλλά στο κρίσιμο σημείο της πίεσης και στα πλέον σημαντικά καταρρεύσαμε ή καταρρέαμε και κάναμε λάθη. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά είπα στα παιδιά να σηκώσουμε κεφάλι και να αντιδράσουμε. Έχουμε ωραίες προκλήσεις μπροστά μας».

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ, πλέον, είναι η κατάκτηση του καλού ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν, που θα έρθει είτε μέσω της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα, είτε με την κατάκτηση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Με ποιον τρόπο μπορεί να αποφευχθεί ο εκτροχιασμός από τους στόχους; «Μόνο ενωμένοι», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο μήνυμά της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω social media.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα