Μπαχάρ για τις φήμες περί Ολυμπιακού: «Δεν φεύγω τώρα από τη Μακάμπι Χάιφα»

Μπαχάρ για τις φήμες περί Ολυμπιακού: «Δεν φεύγω τώρα από τη Μακάμπι Χάιφα»

Newsroom
Μπαράκ Μπαχάρ

bet365

Ο Μπαράκ Μπαχάρ αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Μπαράκ Μπαχάρ είναι από τα ονόματα που έχουν «παίξει» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο κόουτς της Μακάμπι Χάιφα, που απέκλεισε τους πρωταθλητές το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League.

Ωστόσο, ο Μπαχάρ, στέκεται μόνο στο στόχο που έχει μπροστά του με τη Μακάμπι που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος, τονίζοντας πως ό,τι είναι να ανακοινώσει θα το κάνει επίσημα και όχι μέσω του Τύπου.

Συγκεκριμένα το σχόλιο του κόουτς που φέρεται να αποτελεί στόχο των ερυθρόλευκων:

«Δεν θα αφήσω τώρα τη Μακάμπι Χάιφα για άλλη ομάδα. Υπάρχει ένας στόχος και έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Έχω ήδη πει ότι υπάρχουν προτάσεις και ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στη Μακάμπι Χάιφα και ενημερώνω μόνο όσους πρέπει. Όταν είναι απαραίτητο να ανακοινωθεί κάτι, θα το ανακοινώσουμε, δεν θα στείλω μηνύματα τώρα στον Τύπο.

Πάντα μου αρέσουν οι προκλήσεις κι η Μακάμπι Χάιφα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτή τη στιγμή είναι να πάρω το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Δεν έχει συμβεί ακόμα και είναι πολύ μεγάλος στόχος για μένα. Το να πω τι θα συμβεί αύριο ή του χρόνου το μόνο που κάνει είναι να μας αποπροσανατολίζει. Είπα στους παίκτες ότι ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβεί αύριο, για μένα ή για οποιονδήποτε άλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κάνουμε το παν και να γράψουμε ιστορία και χαίρομαι που το κάνουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα