ΑΕΚ-Άρης: Αλλάζουν οι Πολωνοί και θα γίνει με Έλληνες διαιτητές το ματς

Newsroom
διαιτητές

bet365

Οι... μεθυσμένοι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης θα αντικατασταθούν από Έλληνες και απομένει μόνο η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Χαμός με τους Πολωνούς διαιτητές του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, αφού πρωταγωνίστησαν, όντας μεθυσμένοι σε επεισόδιο που έγινε με άλλους συνταξιδιώτες τους στο «Ελ.Βενιζέλος» και παραμένουν άφαντοι.

Κατόπιν αυτής της απρόσμενης και απίστευτης εξέλιξης, ο Αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, έχει αποφασίσει στην άμεση αντικατάστασή της τοποθετώντας Ελληνες διαιτητές για το εν λόγω ματς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Πρόκειται για μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και πλέον απομένει μόνο να μάθουμε ποιοι τελικά θα διευθύνουν την αναμέτρηση.

Τι συνέβη με τους Πολωνούς διαιτητής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου (8/4), όταν η διαιτητική ομάδα ταξίδευε για την Ελλάδα και το «Ελ.Βενιζέλος». Κατά τη διάρκεια της πτήσης τσακώθηκαν με Έλληνες επιβάτες που ζουν στην Πολωνία κι ερχόντουσαν να επισκεφθούν την πατρίδα τους. Οι τέσσερις διαιτητές, ο πρώτος Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί του Ράντοσλαβ Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ έκαναν μία κουβέντα για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο λέγοντας τρομερά πράγματα μεταξύ τους ενώ παράλληλα κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο.

Κάποιοι Έλληνες που καταλάβαιναν την γλώσσα, τους μίλησαν κάποια στιγμή και τους είπαν ότι «γνωρίζουμε την γλώσσα και καταλαβαίνουμε τι λέτε» κι εκείνοι τους επιτέθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, το επεισόδιο έγινε ανάμεσα στους Πολωνούς διαιτητές κι έναν πατέρα με τον γιό του. Μάλιστα, έφτασε σε τέτοιο σημείο, που οι ρέφερι του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, τους περίμενε μετά στη φυσούνα και τους προπηλάκισαν με κεντρικό πρωταγωνιστή τον πρώτο διαιτητή της συνάντησης, Πάβελ Ρατσκόφσκι. Το ακόμα πιο τρομερό, δε, είναι πως παραμένουν εξαφανισμένοι οι εν λόγω διαιτητές και έτσι απομένει μόνο ο ορισμός των Ελλήνων διαιτητών.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, που είχε οριστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι ως τέταρτος διαιτητής, είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να είναι ο νέος πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης βάσει των κανονισμών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα