Μπέος για τον τελικό Κυπέλλου Novibet: «Mε μαθητές, από 1.000 φιλάθλους και πανάκριβα εισιτήρια» (vid)

Newsroom
Ο Αχιλλέας Μπέος στο Πανθεσσαλικό.

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Novibet στον Βόλο με συγκεκριμένες προϋποθέσεις οι οποίες θα εξεταστούν σε συνάντηση που θα έχει σήμερα με τον Μπαλτάκο.

Ο Βόλος δεν αποκλείεται να αποτελέσει και φέτος τον προορισμό διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Novibet. Ο Αχιλλέας Μπέος, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, έκανε σαφές ότι δεν θα επιτρέψει να αποτελέσει η πόλη του πεδίο μάχης και τόνισε ότι μόνο με μαθητές, από 1.000 οπαδούς των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και με πανάκριβα εισιτήρια των 70-100 ευρώ, θα επιτρέψει να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου:

«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο τελικός Κυπέλλου είναι γιορτή. Η ΕΠΟ δεν έχει τόσο πολύ τον πρώτο λόγο όσο οι ομάδες. Είναι ντροπή που η Κύπρος δεν δέχεται μία γιορτή, να καταλάβετε πόσο φοβούνται οι άνθρωποι. Εγώ στην αρχή είπα ότι δεν θα δεχτώ στην πόλη μου να κάνουν επεισόδια και να σπάσουν την πόλη. Να δώσουν δηλαδή ραντεβού θανάτου οι ανεγκέφαλοι. Δεν είναι όλοι οι φίλαθλοι έτσι, είναι μια μερίδα όμως που πως να το κάνουμε, είναι οι σκληροπυρηνικοί που τους αρέσει η βία κι οι ακραίες καταστάσεις. Ο Βόλος είναι μια φιλόξενη πόλη που δέχεται πολίτες απ' όλο τον κόσμο και όλη την Ευρώπη. Ως εκ τούτου, είχα κάνει μια πρόταση: Σ' αυτήν τη γιορτή του ποδοσφαίρου, γιατί είναι γιορτή, να μπουν 5,7,10 χιλιάδες παιδάκια από τα σχολεία να χαρούν, χωρίς να κινδυνεύουν να εμπλακούν σε καταστάσεις βίας. Και από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με καταστάσεις, με ονοματεπώνυμα, ΑΜΚΑ και με ευθύνη δικιά τους να πάρουν μέχρι 1.000 εισιτήρια ο καθένας με μεγάλο κόστος εισιτηρίου (70,80, 100 ευρώ). Και θα υπάρχουν μάξιμουμ μέχρι 1.000 άτομα από την κάθε ομάδα.

Εκανα και μια συζήτηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή, γιατί εμένα με ενδιαφέρει η πόλη μου κι όχι ο τελικός. Ο τελικός είναι ουδέτερος, να τον δω να χαρώ, να παίξουν να υπάρχει ένα ωραίο θέαμα.

Αν εδώ, ο ωραίος Βόλος, γίνει πεδίο μάχης από ανεγκέφαλους, δεν θα το επιτρέψω και δεν θα δώσω την άδεια. Μόνο υπό αυτές τις προϋποθέσεις θα δώσω την άδεια.

Λίγο πριν βγούμε στον αέρα μού τηλεφώνησε ο κ. Μπαλτάκος και δώσαμε ραντεβού σε τρεις ώρες προκειμένου να δούμε με ποιες προϋποθέσεις μπορούμε διασφαλίσουμε από τη δική μας πλευρά την ομαλή διεξαγωγή του τελικού, δίχως προβλήματα την όμορφη πόλη του Βόλου. Κι από εκεί και πέρα, η ΕΠΟ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα