Ολυμπιακός: Οι σίγουροι Εμβιλά -Χουάνγκ και τα ερωτηματικά (vids)

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι Εμβιλά -Χουάνγκ και τα ερωτηματικά (vids)

Ο Εμβιλά

bet365

Ο Γάλλος χαφ με τον Κορεάτη διεθνή είναι οι δύο βασικές σταθερές της ομάδας του Ολυμπιακού αλλά κατά τα άλλα τα πράγματα είναι... θολά για τους υπόλοιπους μέσους του ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε ένα κλείσιμο σεζόν που είναι εξαιρετικά σημαντικό σε τι θέση θα τον βρει σε σχέση με το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 1 ενώ ως γνωστόν στον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας δεν προκρίθηκε και δεν θα δώσει έτσι το παρών. Αναφορικά με το κέντρο του που παραδοσιακά παραμένει η δύναμή του υπάρχουν δύο βασικές μονάδες και μετά μόνο... μπέρδεμα σχετικά με τη νέα χρονιά.

Εάν θέλουμε να ορίσουμε δύο κατηγορίες θα βάλουμε τους πιο σίγουρους και τους αμφίβολους έως και για τα καλά μετέωρους. Εδώ έχουμε να κάνουμε φυσικά με τα εξαροοκτάρια και όχι χαφ σε θέσεις όπως του δεκαριού. Να τις δούμε τις δύο κατηγορίες.

ΟΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ: Ο Γιαν Εμβιλά έχει ένα συμβόλαιο που εκπνέει ωστόσο με βάση και την τελευταία εικόνα του και την προσπάθειά του εκτιμάται πως θα συνεχίσει στην ομάδα έστω και 2η επιλογή για τη θέση του εξαριού. Στα πλάνα και του Μίτσελ και του Ανιγκό υπήρξε και παραμένει ο Νο1 αμυντικός χαφ.

Υπάρχει φυσικά ο Κορεάτης χαρισματικός χαφ, Ινμπόμ Χουάνγκ. Εάν θεωρήσουμε πως είναι περισσότερο οκτάρι στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας είναι ο πλέον σίγουρος του ρόστερ. Ένας βασικός πυλώνας για την ομάδα. Ο Χουάνγκ εκτός του ότι είναι η τοπ φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού και από τις καλύτερες που έχει κάνει είναι και ένας σύγχρονος μέσος που αποτελεί ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό περιουσιακό στοιχείο.

 

Θα πρέπει εκτός των άλλων να υπενθυμιστεί ότι διαφαίνεται η επιστροφή του χαφ Μαντί Καμαρά. Ενός μέσου που παίζει στις θέσεις 6 και 8 και ακόμα και στη θέση 10 και πήγε δανεικός στη Ρόμα.

ΟΙ ΑΒΕΒΑΙΟΙ: Είναι απλά όλοι οι υπόλοιποι. Από το υπάρχον ρόστερ ο Σαμασέκου που είναι δανεικός αλλά και ο Κασάμι που αποκτήθηκε ως ελεύθερος. Ο Σαμασέκου να θυμίσουμε πως έχει και υψηλή ρήτρα. Ερωτηματικό αποτελεί φυσικά και ο Μπουχαλάκης που δόθηκε δανεικός στην Κόνιασπορ και το εάν θα γυρίσει ή όχι. Παίκτες όπως οι Πέπε, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά (τον σημειώνουμε γιατί έχει παίξει και στον άξονα πιο πίσω) και Κανέ θεωρείται δύσκολο να επανέλθουν στο ρόστερ. Για τον δε Κούντε υπάρχει και πρόβλεψη με ρήτρα αγοράς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα