ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα και focus στην τελική ευθεία που θα κρίνει τα πάντα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα και focus στην τελική ευθεία που θα κρίνει τα πάντα

Δημήτρης Βέργος
Ο Αλμέιδα και οι παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση στα Σπάτα

bet365

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις προπονήσεις και μπαίνει με απόλυτη προσήλωση στην προετοιμασία για τα συνεχόμενα μεγάλα ματς που έρχονται και θα κρίνουν τον τίτλο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Το Πάσχα πέρασε, όπως και το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Ματίας Αλμέιδα. Ένα break που ήταν ουσιαστικά και οι τελευταίες ανάσες πριν την κρίσιμη τελική ευθεία της σεζόν και τις μεγάλες και συνεχόμενες αναμετρήσεις που έρχονται. Μέσα από τις οποίες θα κριθούν τα πάντα για την ΑΕΚ αναφορικά με τη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν σήμερα στα Σπάτα και μπαίνουν σε διαδικασία προετοιμασίας με απόλυτη συγκέντρωση για το σερί αγώνων που ακολουθεί. Πρώτα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την ερχόμενη Κυριακή (23/4), έπειτα με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη (26/4) στην OPAP Arena, στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την παραπάνω Κυριακή (30/4), ακολούθως με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (3/5), για να έρθει έπειτα το ματς με τον Άρη στο Βικελίδης (7/5), πριν το φινάλε της σεζόν με τον Βόλο στην OPAP Arena (14/5).

Ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ ακόμα αργεί και αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι οι μεγάλες προκλήσεις στα συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος και στη μάχη που δίνει η ΑΕΚ στην κορυφή ισοβαθμώντας με τον Παναθηναϊκό. Φυσικά, για τον Αλμέιδα και τους συνεργάτες του, πάντα προέχει το επόμενο παιχνίδι και αυτό είναι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα είναι η τρίτη φετινή επίσκεψη της ΑΕΚ στο Φάληρο, έχοντας μια ισοπαλία για το πρωτάθλημα και μια... γλυκιά ήττα στο Κύπελλο πριν μερικές μέρες, το αποτέλεσμα της οποίας σφράγισε την πρόκριση της Ένωσης στον τελικό του Κυπέλλου.

Σε αυτό το σημείο της σεζόν εκείνο που μετράει είναι οι νίκες για την επίτευξη του στόχου στο τέλος, κάτι που γνωρίζουν ο Αλμέιδα και το τεχνικό του επιτελείο. Και η νοοτροπία νικητή θα παίξει σημαντικό ρόλο από εδώ και πέρα καθώς επίσης και η διαχείριση λόγω των συνεχόμενων απαιτητικών αναμετρήσεων. Ο «Πελάδο» θα εστιάσει σε αυτό το σερί των μεγάλων ματς που ακολουθεί, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπολογίζοντας σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, με την ενότητα του συνόλου να αποτελεί το «μυστικό» της επιτυχημένης φετινής πορείας της ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα για την κατάσταση με τους παίκτες που είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Πρώτα από όλα για τον Αραούχο, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία λόγω του προβλήματος στο γόνατο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ πήγαινε μέρα με τη μέρα αναφορικά με την κατάστασή του και αναμένονταν νεότερα με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα θα φανεί πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του Άμραμπατ που απουσίαζε λόγω θλάσης ώστε να διαπιστωθεί πότε θα μπορεί να υπολογίζεται ξανά, ενώ ο τρίτος παίκτης που ήταν εκτός ήταν ο Σιντιμπέ, του οποίου η θλάση ήταν πιο βαριά από του Μαροκινού μεσοεπιθετικού. Όσο για τον Μοχαμάντι, η ενημέρωση μετά τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, ανέφερε πως η μαγνητική που έκανε για τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει ήταν καθαρή, συνεπώς δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ανησυχία με την περίπτωσή του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα