ΠΑΣ Γιάννινα: Ομάδα της Γουϊνέας φόρεσε τη φανέλα του

Newsroom
Ομάδα στη Γουϊνέα ντύθηκε στα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Σε μια ιδιαίτερη κοινωνική πρωτοβουλία, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε μέχρι και τη Γουϊνέα και έντυσε στα χρώματά του τους παίκτες της τοπικής ομάδας, Καμσάρ.

Το σήμα και τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα έφτασαν μέχρι τη Γουϊνέα!

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία, ο Ερασιτέχνης του Άγιαξ της Ηπείρου μέσω της Γιαννιώτισσας, Ελισάβετ Φατέ η οποία είναι πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Παιδιά του Κόσμου», συγκέντρωσε αθλητικό υλικό στη χώρα της δυτικής Αφρικής και συγκεκριμένα στην ομάδα Καμσάρ της ομώνυμης πόλης, με τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου να αποδεικνύουν πως άπαντες οι παίκτες της αφρικανικής ομάδας το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για μια ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο για τα παιδιά της ΓΟΥΙΝΕΑ ΚΟΝΑΚΡΥ και συγκεκριμένα της πόλης Καμσάρ και την ποδοσφαιρική εκπρόσωπό της FC Kamsar.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε συνεργασία με τη γνωστή Γιαννιώτισσα κυρία Ελισάβετ Φατέ η οποία είναι πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Παιδιά του Κόσμου» και έχει έδρα τα Γιάννινα και το σύζυγο Mohamed Camara αντιπρόεδρο, συγκέντρωσαν αθλητικό υλικό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τα παιδιά της Αφρικανικής χώρας και όπως άλλωστε φαίνεται στις φωτογραφίες τις οποίες μας απέστειλαν χθες, η προσφορά έγινε με ενθουσιασμό δεκτή από μικρούς και μεγάλους παράλληλα με τις ευχαριστίες τους στο σωματείο μας».

ΠΑΣ Γιαννινα - Γουϊνέα

@Photo credits: @fcpasgiannina.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα