Μπέος για Κούγια: «Αλέκο I love you»

Newsroom
Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου στον Αλέξη Κούγια

bet365

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε και στον Αλέξη Κούγια με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για τον Βόλο, στέλνοντας μήνυμα... αγάπης.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Metrοpolis 95,5» κι εκτός των όσων δήλωσε αναφορικά με τα εισιτήρια και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αναφέρθηκε με σπαρταριστές ατάκες στον Αλέξη Κούγια.

Ο νέος ισχυρός άνδρας του Ηρακλή αναφέρθηκε στον Βόλο μιλώντας για «ομάδες-χωριά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την είσοδό του στα διοικητικά πράγματα του Γηραιού. Και ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών ρωτήθηκε για αυτή τη δήλωσε κι έδωσε την απάντησή του on air, στέλνοντας μήνυμα... αγάπης προς τον κ. Κούγια και λέγοντας συγκεκριμένα:

«Μην μου λέτε για Κούγια, είμαι ερωτευμένος μαζί του. I Love Kougias. Αφήστε τον να μιλάει και ας λέει ότι θέλει. Θέλετε να σας θυμίσω τι λέει μια παροιμία, τι μου έλεγε η γιαγιά μου;. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Νύχτα φύγει πάντα, όπου πηγαίνει φεύγει νύχτα. Τον λατρεύω όμως τον αγαπάω πολύ. Αγαπώ τον Κούγια. Αν βάλεις στα αρχεία σου και δεις τι έλεγε πέρυσι για τον Ηρακλή και τι καταγγελίες έλεγε ότι θα κάνει για την Τρίγλια, τότε θα χαθεί κυριολεκτικά η μπάλα…. Αλέκο I Love you baby».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα