Άρης: Οι τραυματισμοί τον πλήγωσαν αρκετά και ειδικά στην άμυνα

Άρης: Οι τραυματισμοί τον πλήγωσαν αρκετά και ειδικά στην άμυνα

Οντουμπάτζο

bet365

Το ενδεχόμενο απώλειας του Μόουζες Οντουμπάτζο για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος φαντάζει αναπόφευκτο και η απουσία του Βρετανού προστίθεται σ’ αυτές που ταλαιπώρησαν αρκετά την αμυντική γραμμή του Άρη στη διάρκεια της σεζόν.

Βάσει της ενημέρωσης της ΠΑΕ Άρης για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Μόουζες Οντουμπάτζο, στην καλύτερη περίπτωση ο Βρετανός δεξιός οπισθοφύλακας θα προλάβει τον τελευταία αγώνα της σεζόν με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Το διάστημα της απουσίας του προσδιορίστηκε στις δύο εβδομάδες, άρα θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Ολυμπιακό (26/4), ΠΑΟΚ (30/4), Βόλο (3/5) και ΑΕΚ (6/5). Κι έτσι το βάρος πέφτει στον Σαλέμ Εμπακατά ο οποίος θα πρέπει να ανταποκριθεί στα διαδοχικά παιχνίδια.

Στη διάρκεια της σεζόν, ο Άρης ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους τραυματισμούς των αμυντικών. Εκτός πλάνου παραμένει και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ο οποίος ήδη έχει χάσει σημαντικό αριθμό αγώνων. Λόγω θλάσης, ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός δεν έπαιξε σε τέσσερις αγώνες στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος. Πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος υπέστη κάταγμα στα πλευρά και δεν προβλέπεται να επιστρέψει πριν από το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί εντός των προσεχών ημερών κι εκεί θα γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των αγώνων στους οποίους θα απουσιάσει. Σίγουρα θα φτάσει στους επτά!

Ο Μπράμπετς

Ο Νικολάς Ενκουλού επίσης έχασε σημαντικό αριθμό παιχνιδιών καθώς επέστεψε – από τις υποχρεώσεις του με το Καμερούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου – με κάταγμα. Συνέπεια αυτού του τραυματισμού ήταν η απώλεια της προετοιμασίας του Δεκέμβρη, δεν αγωνίστηκε επίσης σε οκτώ παιχνίδια καθώς απουσίασε σε όλους τους κρίσιμους αγώνες του Γενάρη στους οποίους ο Άρης είχε μόλις δύο διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς. Η δε ταυτόχρονη απουσία των Μπράμπετς, Ενκουλού στον αγώνα με τον Βόλο οδήγησε τον Τόλη Τερζή στην αναγκαστική επιλογή του Μάρβιν Πίρσμαν. Προφανώς θα έπρεπε να είχε αποκτηθεί τέταρτος στόπερ στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη καθώς ο Άρης αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα και στη διάρκεια του πρώτου γύρου. Οι ποδοσφαιριστές της αριστερής πλευράς της άμυνας… ξέφυγαν από το κύμα τραυματισμών όπως και ο Φαμπιάνο ο οποίος απουσίασε μόνο λόγω καρτών.

Ο Μάνου Γκαρθία και ο γρίφος του Ρουπ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάνου Γκαρθία ήταν αυτός που κλόνισε περισσότερο τον Άρη στο διάστημα της χρονιάς και μάλιστα ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία ο Ισπανός μέσος ήταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ο 24χρονος υπέστη ρήξη χιαστού και θα επιστρέψει στη δράση τον Σεπτέμβρη. Εκτός δράσης εδώ και δύο μήνες είναι και ο Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο στη διάρκεια της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, προφανώς υποτροπίασε και μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί στα play-offs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα