Παναθηναϊκός: Η μέρα που ξεκίνησε ο μύθος του Ολιζαντέμπε (vid)

Παναθηναϊκός: Η μέρα που ξεκίνησε ο μύθος του Ολιζαντέμπε (vid)

Newsroom
Εμάνουελ Ολιζαντέμπε

bet365

Σαν σήμερα το 2004, ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε άρχισε να χτίζει στην Τούμπα, του παίκτη της τελευταίας στιγμής που χάρισε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό.

Από την Κυριακή το βράδυ, ο Φώτης Ιωαννίδης, μετά το γκολ που πέτυχε στην Τούμπα, άρχισε να συγκρίνεται για ακόμα μία φορά με τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε. Μόνο που τώρα, εκτός από το τέρμα στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα, οι δυο τους είχαν ακόμα ένα κοινό χαρακτηριστικό. Τον αντίπαλο στον οποίο έβαλαν το γκολ...

Και τότε, το 2004 δηλαδή και τώρα, ήταν ο Παναθηναϊκό, με την τύχη να τα φέρνει έτσι που τα δύο αυτά γκολ να μπαίνουν σχεδόν την ίδια μέρα. 23 Απριλίου μπήκε του Φώτη Ιωαννίδη, 25 Απριλίου του αγαπημένου «Μανωλάκη» των «πράσινων».

Ένα γκολ που αποτέλεσε την αφετηρία για το χτίσιμο του μύθου του παίκτη της τελευταίας στιγμής... Βλέπετε, σε εκείνο το πρωτάθλημα, ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε είχε ελάχιστες συμμετοχές λόγω τραυματισμού, όμως κατάφερε στις 4 τελευταίες αγωνιστικές να πετύχει 3 γκολ σε Τούμπα, Κορυδαλλο και Πύργο, τα οποία ήταν όλα νικητήρια.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ στο 93', κόντρα στην Προοδευτική στο 89', ενώ την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Πανηλειακό ήταν στο 76'....

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα