Άρης: Η αποστολή για Ολυμπιακό και οι σκέψεις γι’ αλλαγές

Άρης: Η αποστολή για Ολυμπιακό και οι σκέψεις γι’ αλλαγές

Ο Άρης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα (26/4, 19:00) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» και το ενδεχόμενο αλλαγών στην 11αδα είναι υπαρκτό.

Αυτή η σκέψη είναι λογική δεδομένου του προγράμματος που έχει να διαχειριστεί η ομάδα αλλά και της καταπόνησης των ποδοσφαιριστών που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Βόλο. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των τραυματιών Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Μάνου Γκαρθία και Ρουπ. Ο τελευταίος θα κάνει προσπάθεια για να επιστρέψει στο ντέρμπι της Κυριακής (30/4) με τον ΠΑΟΚ καθώς ήδη έχει συμπληρώσει δύο μήνες απουσίας. Για την ακρίβεια στην αποστολή είναι οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λούις Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Μαζικού, Νταμπό, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος και Παναγίδης.

Σε ότι αφορά την 11αδα, δεν είναι σίγουρη η επιστροφή του Νικολά Ενκουλού στο κέντρο της άμυνας καθώς ο Καμερουνέζος (δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Βόλο) επιβαρύνθηκε από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε στις προηγούμενες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο διατήρησης των Φαμπιάνο, Πίρσμαν στο κέντρο της άμυνας. Στη δεξιά πλευρά θα αγωνιστεί ο Σαλέμ Εμπακατά και στην αριστερή ο Μπράντλεϊ Μαζικού. Αλλαγή προβλέπεται να υπάρξει στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Ματέο Γκαρσία είναι πιθανό θα ξεκινήσει το παιχνίδι αντί του Μπριάν Νταμπό ενώ υπάρχει σκέψη χρησιμοποίησης του Σέικ Ντουκουρέ στη θέση του Πίτερ Ετέμπο.

Στην επιθετική τριάδα, ο Τόλης Τερζής σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ράφαελ Καμάτσο, δεν αποκλείεται επίσης να συμβεί το ίδιο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα διατηρηθεί ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα