G-Betting: Νίκες σε Βόλο και Φιλαδέλφεια πριν το μεγάλο ραντεβού

G-Betting G-Betting
G-Betting: Νίκες σε Βόλο και Φιλαδέλφεια πριν το μεγάλο ραντεβού

bet365

Η 6η αγωνιστική των play-offs βρίσκει τον Παναθηναϊκό στον Βόλο και την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει για... εκδίκηση στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη.

Βόλος-Παναθηναϊκός: Σήμερα στις 18.00, οι πράσινοι θέλουν να νικήσουν στη Μαγνησία και να επιστρέψουν στην Αθήνα χωρίς γκέλα στα πόδια τους πηγαίνοντας στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ όντας στην κορυφή. Το 2 με over 2.5 το βρίσκουμε στη Novibet σε απόδοση 2.00.

α

Άρης-Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό θα ψάξουν την αντίδραση. Οι κίτρινοι έφεραν πολλά προβλήματα στην ομάδα του Λιμανιού με 2-2 του Φαλήρου και το 2 με over 1.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.47 στη Stoiximan.

α

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Η ΑΕΚ με τη δύναμη της έδρας της και το γεγονός ότι ο δικέφαλος του Βορρά έχει απουσίες, θα στοχεύσει στη νίκη που θα την κρατήσει μαζί με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Στη bwin στο Build a bet θα πάμε με τον 1 και το over 1.5 σε απόδοση 1.93.

α

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting