Άρης: Ο Νταμπό σκόραρε μετά από (περίπου) τρία χρόνια και το πανηγύρισε με την ψυχή του

Άρης: Ο Νταμπό σκόραρε μετά από (περίπου) τρία χρόνια και το πανηγύρισε με την ψυχή του

Ο Νταμπό

bet365

Ο Μπριάν Νταμπό σκόραρε για 13η φορά στην καριέρα του, σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια καθώς η τελευταία φορά ήταν με τη φανέλα της Σπαλ τον Ιούλιο του 2020!

Ο Μπριάν Νταμπό σημείωσε το δεύτερο γκολ του Άρη στη νίκη επί του Ολυμπιακού έχοντας φυσικά και την τύχη με το μέρος του λόγω του σοβαρού λάθους του Μπα. Στην καριέρα του, το γκολ δεν είναι στις συνήθειές του καθώς είναι μόλις το 13ο (σ. σ. είχε σκοράρει μια φορά και με την U21 της Μπλάκμπερν) ενώ το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι τελευταία φορά είχε σκοράρει στο καλοκαίρι του… Covid 19, το 2020, όταν φορούσε τη φανέλα της ιταλικής Σπαλ.

«Στα τελευταία παιχνίδια ένιωθα ότι μπορώ να σκοράρω. Πατάω περισσότερο στην περιοχή αλλά το γκολ είναι ομαδική προσπάθεια. Κάποιος κάνει την κίνηση και κάποιος άλλος το γέμισμα. Ήμουν εκεί και έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα», σχολίασε ο ίδιος μιλώντας στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε στην αξία της νίκης. «Κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την Ευρώπη αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Έχουμε επτά βαθμούς διαφορά από τον Βόλο. Είναι ένα αποφασιστικό βήμα. Πέραν αυτού όμως, η νίκη απόψε ήταν θέμα περηφάνιας για εμάς. Θέλουμε την 5η θέση αλλά είμαστε λυπημένοι που δεν θα τερματίσουμε ψηλότερα. Κάθε παιχνίδι είναι θέμα περηφάνιας για μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα