Μαζικού: «Τι να πω για το γκολ του Πάλμα… Απίστευτο»

Μαζικού: «Τι να πω για το γκολ του Πάλμα… Απίστευτο»

Newsroom
Ο Μαζικού

bet365

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού αποθέωσε τον Λούις Πάλμα για το γκολ που πέτυχε αλλά, όπως είπε, δεν του προκάλεσε έκπληξη γιατί τον ζει καθημερινά στις προπονήσεις.

«Τι να πω για το γκολ του Πάλμα;», αναρωτήθηκε ο Μπράντλεϊ Μαζικού και γέλασε – μιλώντας στα κανάλια Novasports – γιατί προφανώς έχει ξαναδεί τέτοια χτυπήματα από τον 23χρονο επιθετικό και στις προπονήσεις. «Το γκολ ήταν απίστευτο. Ξέρουμε ότι ο Πάλμα είναι ικανός για να σκοράρει τέτοια γκολ, έχει εξαιρετικά χτυπήματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν, αφού μας βοήθησε να φτάσουμε και στη νίκη», συμπλήρωσε.

Ο Κογκολέζος αμυντικός του Άρη αναφέρθηκε και στην αξία της νίκης λέγοντας ότι… «προερχόμασταν και από μία νίκη που μας έδωσε μία σχετική άνεση. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το τέμπο και για το νέο ντέρμπι που ακολουθεί. Και πριν τον Βόλο ήμασταν καλά μέσα στα αποδυτήρια. Ασφαλώς και μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής υπάρχει μία καλύτερη κατάσταση. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση».

Ο Μαζικού αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. «Γνωρίζουμε τη σημασία του και ότι ο κόσμος το περιμένει. Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα