Άρης: Το 11ο γκολ του Πάλμα ήταν το πιο ωραίο και οι Σκοτσέζοι τον αποθεώνουν

Άρης: Το 11ο γκολ του Πάλμα ήταν το πιο ωραίο και οι Σκοτσέζοι τον αποθεώνουν

Ο Πάλμα

bet365

Το εντυπωσιακό γκολ του Λούις Πάλμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ «φιγουράρει» σε αρκετά ξένα Media και κυρίως σ’ αυτά της Σκοτίας λόγω του δεδομένου ενδιαφέροντος της Ρέιντζερς για τον 23χρονο επιθετικό του Άρη.

Αν και το επιδίωξε, η αλήθεια είναι ότι ο Λούις Πάλμα δεν ήξερε πώς να αντιδράσει όταν η μπάλα κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Κοντοστάθηκε, χαμογέλασε και λίγο αργότερα «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Οι δε δηλώσεις του Μπράντλεϊ Μαζικού μετά το παιχνίδι έδειξαν ότι ο 23χρονος συνηθίζει τέτοιου είδους χτυπήματα και στις προπονήσεις καθώς ο Κογκολέζος αμυντικός του Άρη δεν έδειξε έκπληκτος για το γκολ που σημείωσε ο συμπαίκτης του.

Αναμφίβολα, φέτος ο Λούις Πάλμα πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν καθώς το τέρμα που πέτυχε απέναντι τον Ολυμπιακό ήταν το 11ο από το ξεκίνημα της χρονιάς και αυτός ο αριθμός συνοδεύεται από επτά ασίστ. Καθόλου άσχημα για ένα παιδί το οποίο δεν μετρά διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους. Πέρασε ένα δύσκολο διάστημα στις αρχές του χρόνου καθώς ένα δυνατό χτύπημα στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό τον ταλαιπώρησε για τουλάχιστον ένα μήνα. Μπορεί να μην έχασε σημαντικό αριθμό παιχνιδιών αλλά αγωνιζόταν με ενοχλήσεις.

Το εντυπωσιακό γκολ του Πάλμα φιγουράρει στα βασικά topics των media της Σκοτίας καθώς είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς. Ήδη έχουν γραφτεί πολλά από τους Σκοτσέζους οι οποίοι θεωρούν ότι με το τέλος της σεζόν θα κορυφωθούν οι επαφές της θρυλικής ομάδας της Γλασκώβης με τον Άρη για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. «Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν βρει δίχτυα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Λούις Πάλμα είναι από τους λίγους τυχερούς που το κατάφεραν», έγραψε η SUN.

Χθες (26/4) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου scout της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος έχει την ευθύνη αξιολόγησης ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίζονται σε ομάδες των Βαλκανίων. Πληροφορίες θέλουν τον εν λόγω scout να ξεχώρισε τον Λούις Πάλμα καθώς του προκάλεσαν εντύπωση τα χτυπήματά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα