Παναθηναϊκός: Δύο θέσεις ανοιχτές για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Δύο θέσεις ανοιχτές για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Νίκος Αθανασίου
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

O Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις το πρωί της Παρασκευής και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον... τελικό με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ποιες θέσεις «παίζονται» για το αρχικό σχήμα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά το απαραίτητο ρεπό της Πέμπτης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το πρωί της Παρασκευής στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στον Βόλο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, φαίνεται πως δύο θέσεις παραμένουν ανοιχτές και διεκδικούνται από τέσσερις παίκτες.

Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον στην άμυνα, Τσέριν, Κουρμπέλης και Ρούμπεν στη μεσαία γραμμή και ο Μπερνάρντ στο αριστερό «φτερό» φαίνεται πως έχουν το απόλυτο προβάδισμα. Από κει και πέρα, στο δεξί «φτερό» ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και ο Ντάνιελ Μαντσίνι δίνουν την δική τους «μάχη», όπως και ο Ιωαννίδης με τον Σπόραρ στη κορυφή της επίθεσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα