G-Betting: Aίμα και άμμος στο ντέρμπι τίτλου

G-Betting G-Betting
G-Betting: Aίμα και άμμος στο ντέρμπι τίτλου
Η έβδομη στροφή των play-offs της Stoiximan Superleague έχει 4 αναμετρήσεις με το ντέρμπι τίτλο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Η ματσάρα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο επισκιάζει τα πάντα στην 7η στροφή της Stoiximan Superleague.

Είναι ντέρμπι τίτλου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Οι δύο καλύτερες ομάδες για φέτος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και ο νικητής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει και τον τίτλο, αφού θα φύγει με 3 βαθμούς και θα έχει και την ισοβαθμία δικιά του. Από τη μία έχουμε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, την ΑΕΚ και από την άλλη την καλύτερη άμυνα, του Παναθηναϊκού. Μπορεί η ΑΕΚ να θέλει μόνο τη νίκη, ωστόσο θα είναι δύσκολο ο Αλμέιδα να πάρει μεγάλο ρίσκο από το ξεκίνημα. Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς ποτέ δεν παίρνει ρίσκα, δέχεται πολύ δύσκολα γκολ, ενώ βάζει και δύσκολα. Πάμε λοιπόν στο under 2.5 που δίνεται στο 1.57 στη Stoiximan.

ερ

Την ίδια ώρα με το ντέρμπι στις 20:00, γίνεται το ματς του Ολυμπιακού με το Βόλο. Οι Πειραιώτες πλέον παλεύουν για την τρίτη θέση, αλλά δείχνουν κενά στην άμυνα τους το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη οι Βολιώτες έχουν χάσει μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων για έξοδο στην Ευρώπη, μετά τις ήττες από Άρη και Παναθηναϊκό. Αναμένεται ανοιχτό ματς και σίγουρα το Goal/goal στο 2.60 στη Novibet έχει την αξία του.

h

Τέλος υπάρχει και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ που θέλει να πάρει την τρίτη θέση από τον Ολυμπιακό, υποδέχεται τον Άρη που αγκάλιασε την έξοδο στην Ευρώπη μετά τις νίκες με Βόλο και Ολυμπιακό. Ο Άρης είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο ο ΠΑΟΚ παίρνει πάντα δύναμη από την έδρα του. Oι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα μεσοεπιθετικά να βρουν γκολ και το οver 2.5 στο 2.10 στη Bwin είναι μια καλή επιλογή.

ιοιοι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting