G-Betting: Ματς σωτηρίας, στηρίζοντας τις έδρες

G-Betting G-Betting
G-Betting: Ματς σωτηρίας, στηρίζοντας τις έδρες

bet365

Η 7η αγωνιστική των play-outs είναι κρίσιμα καθώς από τη σημερινή ημέρα θα αρχίσει να ξεδιαλύνει κάπως το τοπίο στην υπόθεση «παραμονή».

Αστέρας-Λαμία: Οι Αρκάδες έχουν μπλέξει καθώς με 29 βαθμούς και με τρία ματε να υπολείπονται μόνο δεδομένη δεν είναι η παρουσία τους του χρόνου στη Stoiximan Super League. Θέλουν τη νίκη κι αυτό είναι αποφασισμένοι να το πράξουν σήμερα ώστε να τελειώνουν μια και καλή και να... μπλέξουν τη Λαμία ακόμα περισσότερο. Στη Novibet το σημείο 1 με under 2.5 πληρώνει 4.00 και θα πάμε μ' αυτό!

α

Ατρόμητος-ΟΦΗ: Το πιο αδιάφορο ματς της ημέρας από την άποψη βαθμολογικού κινήτρου. Κι οι δύο ομάδες είναι σωμένες και στη Stoiximan στο Bet Builder το under 2.5 γκολ με under 10.5 κόρνερ το βρίσκουμε σε απόδοση 2.07.

α

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη το ίδιο! Όποιος νικήσει σήμερα θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητές του για παραμονή! Η ομάδα της Νίκαιας έχει 7 βαθμούς στα play-outs και θα πάμε με την εμπειρία του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, αλλά και με την έδρα. Στη bwin ο 1 πληρώνει 2.20.

α

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός: Κι η ομάδα του Αγρινίου είναι μπλεγμένη στο κυνήγι της παραμονής. Η ομάδα της Λιβαδειάς από την άλλη, ξέρει ότι αν χάσει... χάνεται. Το g/g σε συνδυασμό με τον 1 και το over 2.5 στη Novibet πληρώνει 5.85!

α

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting