Ατζέντης Θαμόρα: «Ο Άρης διατηρεί ενδιαφέρον για τον Άλβαρο»

Ατζέντης Θαμόρα: «Ο Άρης διατηρεί ενδιαφέρον για τον Άλβαρο»

Newsroom
Ο Θαμόρα

bet365

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Άλβαρο Θαμόρα, ο Άρης όχι μόνο δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή από την Κόστα Ρίκα αλλά το διατηρεί σε έντονο βαθμό ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Πρόκειται για μια μεταγραφή η οποία είχε τελειώσει προφορικά, αλλά χάλασε στα… τυπικά. Ο Άρης είχε συμφωνήσει τόσο με τον Άλβαρο Θαμόρα όσο και με την ομάδα του, Σαρπρίσα, για τον δανεισμό του με option αγοράς. Ωστόσο, λίγο πριν τις υπογραφές η ομάδα από την Κόστα Ρίκα προέταξε επιπλέον απαιτήσεις απορρίπτοντας εν τέλει την πρόταση του Άρη. Σύμφωνα όμως με τον ατζέντη του παίκτη, Τζόναθαν Ντεάρτε, η ελληνική ομάδα δεν έχει αποσυρθεί από την κούρσα απόκτησης του Θαμόρα. «Είχαμε συμφωνήσει για δανεισμό με υποχρεωτικά option αγοράς κι ενώ υπήρχε σχετική διασφάλιση υπήρξε διαφωνία σε κάποιους όρους και τελικώς η Σαρπρίσα απέρριψε την πρόταση».

Ο ατζέντης του Άλβαρο Θαμόρα υποστήριξε ότι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, παραμένει το ενδιαφέρον του Άρη, της τουρκικής Κασίμπασα αλλά και ομάδα από την Πορτογαλία. «Ο Άλβαρο μπορεί να παίξει στην Ευρώπη και οι τρεις σύλλογοι που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, συνεχίζουν να θέλουν τον ποδοσφαιριστή. Η πρόταση πρέπει να είναι ιδανική για αυτόν και να μην επικεντρώνεται στο οικονομικό αλλά στο αθλητικό καθώς πρόκειται για ένα νεαρό αγόρι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το μέλλον του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα