Ολυμπιακός: Ενδεκάδα 4-3-3 και βασικούς Σαμασέκου, Ινμπόμ και Εμβιλά ο Ανιγκό

Ο Σαμασέκου

bet365

Με φουλ αγωνιστικό... οπλοστάσιο η 11άδα που έκανε γνωστή ο Ζοσέ Ανιγκό στον Ολυμπιακό, που δικαίωσε την εκτίμηση για σχηματισμό με 4-3-3.

Επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση για τον σχηματισμό με 3 χαφ από τον Ανιγκό στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό με τους Εμβιλά, Ινμπόμ και Σωκράτη να είναι βασικοί, όπως και ο Σαμασέκου. Η διάταξη που ανακοινώθηκε: Τζολάκης τέρμα, άμυνα με Ροντινέι, Σωκράτη, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Σαμασέκου, Εμβιλά και Ινμπόμ και μπροστά Φορτούνη, Μπιέλ και Μπακαμπού.

Να θυμίσουμε πως η αρχική διάταξη του Ολυμπιακού με 4-3-3 για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είχε ως εξής: Τζολάκης στα γκολπόστ, Μπα με Σωκράτης οι στόπερ, αριστερά Ρέαμπτσιουκ και δεξιά Ροντινέι, κέντρο με Σαμασέκου, Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ, άκρα με Φορτούνη και Μπιέλ και φορ ο Μπακαμπού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα