Ολυμπιακός: Οι αντίθετες πορείες των Εμβιλά και Σαμασέκου

Ολυμπιακός: Οι αντίθετες πορείες των Εμβιλά και Σαμασέκου

Ο Σαμασέκου

bet365

Ο Εμβιλά δείχνει πως οδεύει προς αποχώρηση από τον Ολυμπιακό την ώρα που οι εμφανίσεις του Σαμασέκου οδηγούν την πειραϊκή ΠΑΕ στο να δει το πώς μπορεί να τον κρατήσει.

Εδώ και αρκετές μέρες έχει φανεί πως ο Γιαν Εμβιλά μάλλον θα δελεαστεί από τις κρούσεις που έχει από αραβικές ομάδες. Ότι ο γεννηθείς το 1990 Γάλλος άλλοτε διεθνής χαφ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό με το συμβόλαιό του να εκπνέει.

Την ώρα που ο Γιαν Εμβιλά δείχνει να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τις τάξεις του Ολυμπιακού ο Σαμασέκου έχει αναγκάσει με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτάζουν το πως θα βρεθεί φόρμουλα παραμονής του και τη νέα σεζόν. Άλλωστε ο Σαμασέκου για τη θέση του εξαριού έχει δείξει ότι είναι μία καλή επιλογή.

Ο Εμβιλά με τον Σαμασέκου

Ο Εμβιλά βέβαια έχει 139 ματς στον Ολυμπιακό με 8 γκολ και 7 ασίστ. Ο 27χρονος Σαμασέκου έχει φέτος 24 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ. Ο Αφρικανός χαφ είναι δανεικός από τη Χόφενχαϊμ, όπου εκεί είχε και ένα μεγάλο συμβόλαιο.

 

Ενόψει της νέας χρονιάς του Ολυμπιακού στη διοίκηση της ΠΑΕ δεδομένα θα αναζητήσουν - τουλάχιστον - ένα εξάρι και ένα οκτάρι. Πιθανώς ένα βασικό εξάρι και ένα οκτάρι συμπληρωματικά του Ινμπόμ Χουάνγκ. Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και άλλοι μέσοι που ενδεχομένως να αποχωρήσουν όπως ο Κασάμι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα