Άρης: Ο Καρυπίδης δίνει το χρίσμα στον Τόλη Τερζή

Άρης: Ο Καρυπίδης δίνει το χρίσμα στον Τόλη Τερζή

Ο Τερζής

bet365

Η απόφαση διατήρησης του Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία του Άρη με την ταυτόχρονη πρόσληψη του Τάσου Θεού μοιάζει ειλημμένη από τον Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος δείχνει να αποκλείει το ενδεχόμενο πρόσληψης ξένου προπονητή.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια απόφαση η οποία ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης και με την οποία είναι φανερή η άρνηση του Θόδωρου Καρυπίδη στην πρόσληψη ξένου προπονητή. Προς την τελευταία κατεύθυνση υπήρξαν συναντήσεις του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στο προηγούμενο διάστημα (σ. σ. έγιναν γνωστές αυτές με τους Ρόμπερτ Προσινέτσκι και Στάνιμιρ Στοίλοφ), τελικώς όμως επικράτησε η αρχική σκέψη, αυτή της διατήρησης του Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία με την ταυτόχρονη επιστροφή στην ομάδα του Τάσου Θέου σε ρόλο άμεσου συνεργάτη. Βέβαια ο τελευταίος έχει υποχρεώσει με την Εθνική ομάδα U19 καθώς η τελευταία θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (3-16 Ιουλίου στη Μάλτα).

Η αλήθεια είναι ότι η σκέψη διατήρησης του Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία και για την ερχόμενη σεζόν υπάρχει από την ημέρα που αναβαθμίστηκε ο ρόλος του μετά την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου. Ο Βεροιώτης τεχνικός κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε 16 παιχνίδια στη φετινή σεζόν με απολογισμό επτά νικών, δύο ισοπαλιών και επτά ηττών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα