ΠΑΟΚ: Τακτική ενόψει Ολυμπιακού χωρίς Τάισον και Ολιβέιρα

Κουλιεράκης και Ντάντας σε ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό απ’ το οποίο θα απουσιάσει σίγουρα ο Πορτογάλος φορ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δούλεψαν πάνω στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης του κυριακάτικου «τελικού» για την 3η θέση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με τους Ινγκασον, Σάστρε και Αουγκούστο να έχουν επιστρέψει από την Τρίτη (10/5) σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Τάισον να παραμένει εκτός και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα άφησε το γήπεδο για να επιστρέψει στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Η προπόνηση της Πέμπτης (11.05) είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου ντέρμπι με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κυκλοφορίας, ασκήσεις και τελικό παιχνίδι.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα