Λινγκρ: Σκόραρε στην ανατροπή της Σλάβια Πράγας, όμως η Σπάρτα πήρε το πρωτάθλημα

Λινγκρ: Σκόραρε στην ανατροπή της Σλάβια Πράγας, όμως η Σπάρτα πήρε το πρωτάθλημα

bet365

Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Οντρέι Λιγνκρ αγωνίστηκε ως αλλαγή στο εκτός έδρας ματς της Σλάβια Πράγας επί της Σίγμα Όλομουτς και με δικό του γκολ έκανε το 3-2 και χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Ακόμα ένα γκολ για τον Οντρέι Λιγνκρ. Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού πέρασε ως αλλαγή στην εκτός έδρας αναμέτρησης της Σλάβια Πράγας κόντρα στην Σίγμα Όλομουτς και στο 67ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 2-3, ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του και της χάρισε ακόμα ένα τρίποντο.

O 24χρονος μεσοεπιθετικός μετράει την τρέχουσα σεζόν 41 εμφανίσεις με 16 γκολ και οκτώ ασίστ. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Λινγκρ έχει ισχύ μέχρι το 2024.

Η νίκη για την Σλάβια ήταν απλά γοήτρου, καθώς πριν καν παίξει το παιχνίδι η Σπάρτα Πράγας είχε κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο με την ισοπαλία της κόντρα στην Σλοβάτσκο. Στους πρωταθλητές αγωνίζεται ο Καζίμ Λάτσι, ο οποίος προέρχεταια από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα