Ολυμπιακός: Οι έξι παίκτες από των οποίων την πώληση μπορεί να καρπωθεί σοβαρά ποσά

Ολυμπιακός: Οι έξι παίκτες από των οποίων την πώληση μπορεί να καρπωθεί σοβαρά ποσά

Ο Παπέ Σισέ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει το λιγότερο έξι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τους οποίους μπορεί να εισπράξει αρκετά χρήματα για τη νέα σεζόν, εφόσον βέβαια παραχωρηθούν. 

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι την περασμένη αγωνιστική περίοδο βγήκε τρίτος στη Stoiximan Super League 1 έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του. Εξ αυτών των παικτών υπάρχουν διαφορετικές και ξεχωριστές κατηγορίες.

Ένα είναι το... γκρουπ των παικτών με σημαντικές ή αυξημένες πιθανότητες να πουληθούν. Μία τέτοια υπόθεση είναι του Παπέ Σισέ, παίκτη που έφτασε να έχει ρήτρα πάνω από 10 εκατ. ευρώ και για τον οποίο ο Ολυμπιακός κατά καιρούς έχει δεχθεί μεγάλες κρούσεις. Μία 2η περίπτωση είναι ο Ρέαμπτσιουκ για τον οποίο υπήρξε μέχρι και πληροφόρηση από το εξωτερικό τον περασμένο Γενάρη για προτάσεις άνω των 3 εκατ. ευρώ.

Σε επίπεδο δανεικών υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις όπως του Ονιεκούρου, που πήγε δανεικός στην Άδανα Ντεμίσπορ. Η τουρκική ομάδα θα είναι υποχρεωμένη να αγοράσει τον παίκτη με ένα ποσό της τάξεως των 3,5 εκ. ευρώ εάν πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έτσι, αν η Φενέρ πάρει το Κύπελλο, η Άδανα θα βγει στην Ευρώπη κι ο τουρκικός σύλλογος αυτόματα θα αγοράσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Φυσικά υπάρχει και ο Μαντί Καμαρά που είχε οψιόν σχεδόν 12 εκατ. ευρώ στη Ρόμα αλλά οι Ιταλοί δεν θα τον αγοράσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φέρει προτάσεις.

Υπάρχει και ένα ακόμα, ένα τρίτο... γκρουπ παικτών. Με παίκτες με ζήτηση στο εξωτερικό όπως είναι οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Πεπ Μπιέλ. Για τον Κορεάτη το πλάνο του Ολυμπιακού όμως είναι να συνεχίσει στην ομάδα, έχοντας φυσικά συμβόλαιο σε ισχύ καθώς θεωρείται αλλά και είναι σπουδαία μονάδα. Και βέβαια εάν ποτέ θα έμπαινε σε διαδικασία συζήτησης για τον διεθνή Κορεάτη τα ποσά που θα ζητούσε θα ήταν πολύ προς τα πάνω. Για τον δε Μπιέλ δεν είναι σαφές πως ισχύει το ίδιο, είναι όμως και ο Ισπανός μία πολύ ποιοτική λύση.

Οι ποδοσφαιριστές με τις πιο μεγάλες πιθανότητες πώλησης

  • Παπέ Σισέ: ο Ολυμπιακός θα αξιώνει πάνω από 5 - 7 εκατ. ευρώ
  • Ρέαμπτσιουκ: ο Ολυμπιακός θα ζητά πάνω από 3.5 εκατ. ευρώ
  • Μαντί Καμαρά: ο Ολυμπιακός θα ζητά πάνω από 10 εκατ. ευρώ
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα