Παναθηναϊκός: Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε τον Σάντσες

Παναθηναϊκός: Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε τον Σάντσες

Newsroom
Ο Φακούντο Σάντσες του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Φακούντο Σάντσες που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Παρελθόν αποτέλεσε για τον Παναθηναϊκό ο Φακούντο Σάντσες καθώς το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε έπειτα από μια τριετία στο «τριφύλλι».

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του 33χρονου Αργεντινού δεξιού μπακ η Κύπρος καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία του με την ΑΕΚ Λάρνακας για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως αναμενόταν.

Ο Σάντσες πραγματοποίησε με τον Παναθηναϊκό 65 εμφανίσεις, με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας:

 

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο (07/03/1990) Αργεντινό δεξιοπόδαρο αμυντικό Facundo Sanchez για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής.

O Facundo Sanchez τις τρεις τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, όπου και πραγματοποίησε 65 συνολικά συμμετοχές και σκόραρε 2 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την CA Colon (5 συμμετοχές) και ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά στις Defensa y Justicia (30 συμμετοχές, 1 γκολ), Club Atletico Tigre (60 συμμετοχές, 6 γκολ) και Estudiantes de La Plata (142 συμμετοχές, 12 γκολ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα